Η πρώην Μις Κροατία Ivana Knoll αποκαλύπτει τα «περίεργα» σχέδιά της για το Euro 2024 στη Γερμανία

Newsroom
Η πρώην Μις Κροατία Ivana Knoll αποκαλύπτει τα «περίεργα» σχέδιά της για το Euro 2024 στη Γερμανία
Η πρώην Μις Κροατία Ivana Knoll πρόκειται να επιστρέψει στις οθόνες μας για το Euro 2024 και περιέγραψε τα σχέδιά της για ένα «καυτό» καλοκαίρι στη Γερμανία.

Η «πιο σέξι οπαδός» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Ivana Knoll, αποκάλυψε ότι είναι πλέον ελεύθερη και το καλοκαίρι σκοπεύει να ταξιδέψει στην Γερμανία για το Euro 2024.

Η πρώην Μις Κροατία έκανε πάταγο στον κόσμο του διαδικτύου κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στο Κατάρ, αφού ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε σε διάφορες πόζες με αποκαλυπτικά ρούχα στα χρώματα της χώρας της και έγινε το απόλυτο viral κατά τη διάρκεια του τουρνουά.

Η Ivana Knoll έχει τρία εκατομμύρια followers στο Instagram και έχει φωτογραφηθεί με μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του αθλητισμού, όπως ο Erling Haaland, ο Shaquille O'Neal και ο πρώην πρωταθλητής της Formula 1 Fernando Alonso.

Τώρα, το 26χρονο μοντέλο θα ταξιδέψει στη Γερμανία για να υποστηρίξει την Κροατία κατά τη διάρκεια του Euro 2024 και παραχώρησε συνέντευξη πριν λίγες ημέρες στη BILD με αφορμή την έναρξη του τουρνουά.

Είπε στο γερμανικό μέσο: «Είχα ένα φίλο με τον οποίο ήμουν μαζί για 10 χρόνια. Χωρίσαμε πέρυσι. Τώρα είμαι ελεύθερη, αλλά δεν ψάχνω για νέο άνδρα αυτή τη στιγμή. ..Δεν ξέρω ακόμα ακριβώς τι θα φορέσω. Μάλλον κάτι αυθόρμητες ιδέες. Μπορεί να ράψω και κάτι γρήγορα. Ή θα κολλήσω την κροατική σημαία σε ρούχα που μου αρέσουν. Αυτό έκανα και στο Κατάρ».

1

Στη συνέχεια σημείωσε ότι «θα έρθω στο Βερολίνο στις 10 Ιουνίου. Η Κροατία θα παίξει εκεί με την Ισπανία στις 15 Ιουνίου. Τέσσερις ημέρες αργότερα θα είμαι στο Αμβούργο για το παιχνίδι με την Αλβανία. Και στη συνέχεια, στις 24 Ιουνίου, θα είμαι στη Λειψία για τον αγώνα με την Ιταλία. Θα παρακολουθώ όλα τα παιχνίδια της Κροατίας και ελπίζω να μείνω στη Γερμανία μέχρι τον τελικό...»