Τραϊάνα Ανανία: «Ο παράδεισος με περιμένει, κόλαση είναι η επίγεια ζωή, ο καπιταλιστικός οχετός» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Τραϊάνα Ανανία: «Ο παράδεισος με περιμένει, κόλαση είναι η επίγεια ζωή, ο καπιταλιστικός οχετός» (vid)
Η ηθοποιός απάντησε σε ερώτηση σχετικά με την ομοιότητά της με την Μέριλιν Μονρόε.

H Τραϊάνα Ανανία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Action 24 «Καλύτερα αργά» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον εαυτό της αλλά και στον θάνατο.

«Εγώ γενικά με τον θάνατο τα πάμε καλά. Με τον θάνατο τα πας καλά όταν ξέρεις ότι πραγματικά προσπαθείς να είσαι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου. Δηλαδή, ότι όταν θα έρθει εκείνη η τιμημένη στιγμή, δεν θα έχεις τύψεις γιατί φέρθηκες άσχημα, γιατί δεν έδωσες ό,τι θα μπορούσες να δώσεις. Γιατί δεν είπες την αλήθεια, γιατί δεν συγκάλυψες πράγματα. Εγώ είμαι πολύ οκ σ' αυτό. Δηλαδή ο παράδεισος με περιμένει, το ξέρω. Έχω αυτή τη σιγουριά, ότι με περιμένει κάτι καλό και σίγουρα καλύτερο από αυτή την κόλαση που ζω σ' αυτή την επίγεια ζωή. Από αυτόν τον καπιταλιστικό οχετό. Δεν ξέρω, όλο αυτό το πράγμα. Αυτά τα 150 πράγματα, που έχω μέσα στο σπίτι μου. Δεν θέλω», τόνισε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Αθηναϊς Νέγκα της είπε ότι έχει κάτι από Μέριλιν Μονρόε κι η ηθοποιός απάντησε: «Κοίταξε, το ανακαλύπτω σταδιακά αυτό. Εμένα αυτή (σ.σ. η Μέριλιν Μονρόε) δεν μου άρεσε γιατί έβλεπα πολύ την βαθιά της θλίψη μέσα σε όλο αυτό το θέμα και το στρας. Οπότε μου προκαλούσε θλίψη εμένα αυτή η περσόνα και ακόμα μου προκαλεί θλίψη και εμένα ο εαυτός μου μου προκαλεί θλίψη. Αν με έβλεπα απ' έξω θα έλεγα "αυτή η κοπέλα το προσπαθεί πάρα πολύ. Το προσπαθεί". Προσπαθώ πάρα πολύ για να βγαίνει η πίστη μου. Η πίστη μου στους ανθρώπους, η πίστη μου στην αγάπη, η πίστη μου ότι κάτι κάνουμε εδώ πέρα στην Ελλάδα. Προσπαθώ 1500 για να βγαίνει το 50% που βγαίνει από μένα. Και όλοι έχουν και απαιτήσεις από μένα».