Οι ελληνικές διακοπές του Τζο Τζόνας: Το πρωί για καφέ στην παραλία και το βράδυ στη σκηνή με τον Ηλία Μπόγδανο

Οι ελληνικές διακοπές του Τζο Τζόνας: Το πρωί για καφέ στην παραλία και το βράδυ στη σκηνή με τον Ηλία Μπόγδανο
Στην Ελλάδα βρίσκεται ο Τζο Τζόνας και φαίνεται πως απολαμβάνει την παραλία, το φαγητό και τη μουσική μας στο έπακρο.

Μετά από τέσσερα χρόνια γάμου, Σόφι Τέρνερ και Τζο Τζόνας αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους το περσινό φθινόπωρο. Έτσι φέτος, ο 34χρονος μουσικός των «Jonas Brothers» πήρε τη βαλίτσα του και ήρθε μόνος του στην Ελλάδα για διακοπές, προκειμένου να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα.

Κι από ότι φαίνεται - από αυτά που ανεβάζει στα social media - του αρέσει αρκετά η χώρα μας. Πιο συγκεκριμένα, ο Τζόνας ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok, στο οποίο τον βλέπουμε να πίνει ελληνικό καφέ και να λέει πως τρώει ελληνική σαλάτα και τηγανητές πατάτες.

@joejonas

Any guesses where I am?

♬ original sound - joejonas

Το συγκεκριμένο βίντεο συγκέντρωσε αμέσως χιλιάδες likes, ειδικά από Έλληνες, μιας και ο τραγουδιστής έχει ένα ένθερμο fan club στη χώρα μας. Σαν να μην έφτανε αυτό, το ίδιο βράδυ - εντελώς απροειδοποίητα - βγήκε να διασκεδάσει στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Ηλίας Μπόγδανος με το συγκρότημά του, «INCO».

Εκεί μετά από απαίτηση του κοινού ο Τζο Τζόνας ανέβηκε στη σκηνή και τραγούδησε μαζί με τον Μπόγδανο, τη μεγάλη του επιτυχία, «Cake by the Ocean».

Όπως καταλαβαίνει εύκολα κανείς, τα βίντεο των παρευρισκομένων με τον Τζόνας να τραγουδά live στη σκηνή με τον Μπόγδανο, «ταξίδεψαν» στον μαγικό κόσμο του TikTok, με πολλούς χρήστες να απορούν αν αυτό που συνέβη ήταν όντως αλήθεια.

Πάντως ο ίδιος ο Ηλίας Μπόγδανος ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram απόσπασμα από τη βραδιά, γράφοντας πως: «Ο έφηβος εαυτός μου θα ήταν περήφανος».