Ρόδος: Η απίστευτη κομπίνα του beach bar με τις ξαπλώστρες στη θάλασσα και το μεγάλο πρόστιμο στον ιδιοκτήτη

Επιμέλεια: Newsroom
Ρόδος: Η απίστευτη κομπίνα του beach bar με τις ξαπλώστρες στη θάλασσα και το μεγάλο πρόστιμο στον ιδιοκτήτη
Στο αυτόφωρο πέρασε σήμερα (7/6) το μεσημέρι ο εκπρόσωπος της επιχείρησης που είχε βγάλει παράνομα ξαπλώστρες στη θάλασσα και μεταλλικές κατασκευές στην παραλία της Αγίας Μαρίνας στη Ρόδο.

Την αυτόφωρη διαδικασία πέρασε το μεσημέρι ο νόμιμος εκπρόσωπος της επιχείρησης στην παραλία της Αγίας Μαρίνας στη Ρόδο, όπου σήμερα Παρασκευή το πρωί σφραγίστηκε ο δημόσιος χώρος όπου παράνομα είχε καταληφθεί από ομπρελοκαθίσματα και αυθαίρετες μεταλλικές κατασκευές. Ο νόμιμος εκπρόσωπος του beach bar κρατείται και πρόκειται να δικαστεί αύριο Σάββατο το μεσημέρι.

Η διαδικασία του αυτόφωρου ενεργοποιήθηκε από την Εισαγγελία έπειτα από την παραβίαση της σφράγισης με την αφαίρεση από την επιχείρηση της σήμανσης (κορδέλες) που είχε τοποθετήσει σήμερα το πρωί η Κτηματική Υπηρεσία Δωδεκανήσου Α’ του Υπουργείου Οικονομικών και η Ελληνική Αστυνομία και απαγόρευε την πρόσβαση εντός του χώρου και την άσκηση οποιασδήποτε οικονομικής δραστηριότητας.

Παράλληλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ, σήμερα επιδόθηκε και το σχετικό πρόστιμο στην επιχείρηση ύψους 28.560 ευρώ, ποσό το οποίο ανέρχεται στο 4πλάσιο του ανταλλάγματος που θα κατέβαλε ο επιχειρηματίας για ένα έτος αν είχε συνάψει σύμβαση.

Την ίδια στιγμή, το Star αποκάλυψε το απίστευτο «κόλπο» που φέρεται να έκανε ο επιχειρηματίας, ο οποίος έπαιζε «κρυφτούλι» με τις Αρχές. Η Έκθεση Αυτοψίας που έβαλε το «λουκέτο» αποκαλύπτει ότι η επιχείρηση δεν έχει καν σύμβασης παραχώρησης! Μάλιστα όπως δείχνει και δορυφορική φωτογραφία, η παραχώρηση είχε γίνει σε άλλο σημείο της παραλίας. Ωστόσο, το beach bar και οι εγκαταστάσεις των 690 τ.μ είναι στημένα παράνομα στο... φιλέτο της παραλίας!