Ανεγκέφαλος οδηγούσε το νέο Tesla με το μικρό του δάχτυλο: Το βίντεο που έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ανεγκέφαλος οδηγούσε το νέο Tesla με το μικρό του δάχτυλο: Το βίντεο που έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις (vid)
Το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει ένα βίντεο που δημοσίευσε ένας σμηναγός της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ.

Ένας σμηναγός της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ βρίσκεται αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες αφού δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο οδηγεί το Tesla Cybertruck του σε έναν κατοικημένο δρόμο με ταχύτητα 135 χιλιομέτρων/ώρα χρησιμοποιώντας μόνο το μικρό του δάχτυλο.

Στο βίντεο, ο Mathew Wallace, ο οποίος έκτοτε έχει αναγνωριστεί ως οδηγός, φαίνεται να οδηγεί σε έναν ήσυχο δρόμο του Λας Βέγκας. Ο Wallace, που υπηρετεί στην αεροπορική βάση Creech στη νότια Νεβάδα, κρατάει το πόδι του στο γκάζι, με αποτέλεσμα το ταχύμετρο να ανεβαίνει γρήγορα.

Ο Wallace κουνάει με θράσος το μικρό του δάχτυλο μπροστά στην κάμερα. Επιβραδύνοντας ελαφρώς, ο σμηναγός της Πολεμικής Αεροπορίας χρησιμοποιεί στη συνέχεια το μικρό του δάχτυλο για να στρίψει το τιμόνι και να κάνει μια απότομη στροφή.

Ο Wallace ανέβασε το βίντεο στο λογαριασμό του στο X. Το βίντεο έγινε viral, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια προβολές μέσα σε λίγες μέρες. Οι θεατές έσπευσαν να καταδικάσουν τις πράξεις του Wallace, καταγγέλλοντας την ανέμελη στάση του απέναντι σε μια τόσο απερίσκεπτη οδήγηση.

Το viral βίντεο προκάλεσε έρευνα από τις αρχές της Πολεμικής Αεροπορίας. Η συμπεριφορά του Wallace εξετάζεται όχι μόνο για πιθανές νομικές παραβάσεις αλλά και για το παράδειγμα που δίνει δεδομένης της θέσης του στο στρατό. ]