Η απάντηση του Ταχτσίδη στην ανάρτηση της Θεοδωροπούλου περί απιστίας (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Η απάντηση του Ταχτσίδη στην ανάρτηση της Θεοδωροπούλου περί απιστίας (vid)
Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης «έσπασε» τη σιωπή του και μίλησε για το διαζύγιο με τη Ζέτα Θεοδωροπούλου.

Την απάντησή του στην πρώην σύζυγό του Ζέτα Θεοδωροπούλου έδωσε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, μετά την ανάρτησή της με την οποία τον κατηγορούσε για παράλληλη σχέση.

Ο ποδοσφαιριστής έκανε τις πρώτες του δηλώσεις λίγες μέρες μετά την ανάρτηση της πρώην συζύγου του, στην εκπομπή «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ. Αρχικά, η εκπομπή επικοινώνησε με το περιβάλλον του.

«Ο Παναγιώτης έχει ζητήσει διαζύγιο από τη Ζέτα από τις 29 Δεκεμβρίου. Η ίδια είπε ότι θα του το στείλει υπογεγραμμένο και δεν του το έστειλε ποτέ. Ο Παναγιώτης θέλει σύντομα να ξεκαθαρίσει το τοπίο στην προσωπική του ζωή και να είναι όλοι ήρεμοι. Από εκεί και πέρα δεν τον ακουμπάει κανένα σχόλιο. Θέλει να είναι όλος ο κόσμος καλά», ανέφερε άνθρωπος από το περιβάλλον του στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Στην ίδια εκπομπή, ο Παναγιώτης Ταχτσίδης ανέφερε: «Προτεραιότητά μου είναι τα παιδιά μου, όπως είναι πάντα άλλωστε. Τόσο εγώ, όσο και η μητέρα των παιδιών μου ξέρουμε πολύ καλά τι έχει συμβεί στη σχέση μας».

Η Ζέτα Θεοδωροπούλου μέσα από stories στο Instagram αποκάλυψε ότι ο πρώην σύζυγός της και πατέρας των τεσσάρων παιδιών της διατηρούσε παράλληλη σχέση, ενώ προσπάθησε να την βγάλει τρελή.