Νέα ανατριχιαστική μελέτη συνδέει τα UFO με τα πυρηνικά όπλα της Αμερικής

Επιμέλεια: Newsroom
Νέα ανατριχιαστική μελέτη συνδέει τα UFO με τα πυρηνικά όπλα της Αμερικής
Το ανατριχιαστικό αλλά και εξειδικευμένο συμπέρασμα της ομάδας υποδηλώνει ότι τα δεδομένα από αυτή την περίοδο των τριών δεκαετιών υποστηρίζουν την άποψη ότι οι εξωγήινοι ή κάποια άλλη μορφή πληροφοριών παρακολουθούσαν συστηματικά την άνοδο της Αμερικής ως πυρηνική δύναμη

Η μυστηριώδης σχέση μεταξύ των UFO και των πυρηνικών όπλων της Αμερικής έχει από καιρό γοητεύσει και προβληματίσει τους ερευνητές. Μια νέα μελέτη εμβαθύνει σε αυτή την αινιγματική σύνδεση, υποδεικνύοντας ότι αυτά τα άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα μπορεί να προσπαθούν να αποτρέψουν την ανθρωπότητα από το να αυτοκαταστραφεί.

Το ερώτημα για το αν τα UFO έρχονται ειρηνικά παραμένει εδώ και δεκαετίες, αλλά αυτή η πρόσφατη μελέτη μας φέρνει πιο κοντά στην απάντηση. Από τότε που οι Ηνωμένες Πολιτείες πυροδότησαν την πρώτη τους ατομική βόμβα στο πεδίο δοκιμών Trinity το 1945, έχουν αναφερθεί πολυάριθμες μαρτυρίες για θεάσεις UFO από στρατιωτικό προσωπικό και κυβερνητικούς επιστήμονες που εργάζονταν με το ευαίσθητο πυρηνικό οπλοστάσιο της Αμερικής.

Οι σκεπτικιστές συχνά απέρριπταν αυτές τις θεάσεις αμφισβητώντας την αξιοπιστία των μαρτύρων ή αποδίδοντάς τες σε ελαττωματικό εξοπλισμό. Ωστόσο, ο επίμονος χαρακτήρας αυτών των αναφορών, όχι μόνο στις ΗΠΑ αλλά και στην Ινδία, τη Ρωσία και άλλα μέρη του κόσμου, έχει οδηγήσει πολλούς να εικάσουν αν εξωγήινα όντα παρεμβαίνουν για να μας εμποδίσουν να καταστρέψουμε τους εαυτούς μας.

Αυτή η νέα, επί δεκαετίες μελέτη ανέλυσε πάνω από 500 από τις πιο αξιόπιστες περιπτώσεις από το αποκορύφωμα του Ψυχρού Πολέμου, καταλήγοντας στο συμπέρασμα ότι αυτές οι άγνωστες οντότητες διαθέτουν βαθιά κατανόηση της ατομικής επιστήμης και των όπλων. Η μελέτη διαπίστωσε ότι οι εμφανίσεις UFO πάνω από τις πυρηνικές εγκαταστάσεις της Αμερικής εξελίχθηκαν με την πάροδο του χρόνου, μετατοπιζόμενες από τοποθεσίες όπου κατασκευάζονταν βόμβες σε σιλό πυραύλων και αεροπορικές βάσεις των ΗΠΑ, καθώς η κούρσα των εξοπλισμών του Ψυχρού Πολέμου εντάθηκε.

Με επικεφαλής τον συνταξιούχο επιλοχία της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ Larry Hancock και τον αναλυτή δεδομένων Ian Porritt, που συνδέεται με το πρόγραμμα Galileo Project του Χάρβαρντ για το κυνήγι UFO, η ερευνητική ομάδα εξέτασε σχολαστικά τις επίσημες στρατιωτικές και αστυνομικές αναφορές για τις θεάσεις UFO από το 1945 έως το 1975. Απέκλεισαν τις ανεπαρκώς υποστηριζόμενες αναφορές και τις διφορούμενες ιστορίες εφημερίδων, εστιάζοντας αντίθετα σε περιπτώσεις με πολλούς μάρτυρες και επιβεβαιωτικά στοιχεία, όπως δεδομένα ραντάρ.

Η μελέτη τους, η οποία επικεντρώθηκε αποκλειστικά σε περιπτώσεις στις ΗΠΑ, συμπεριέλαβε επίσης αναφορές για θεάσεις UFO πάνω από μη πυρηνικές στρατιωτικές βάσεις και κοντινές πολιτικές περιοχές, ώστε να χρησιμεύσουν ως ομάδες ελέγχου. Αυτή η προσέγγιση επέτρεψε στους ερευνητές να εντοπίσουν τυχόν συγκεκριμένες τάσεις στη δραστηριότητα των UFO στις πυρηνικές εγκαταστάσεις της Αμερικής.

Το ανατριχιαστικό αλλά και εξειδικευμένο συμπέρασμα της ομάδας υποδηλώνει ότι τα δεδομένα από αυτή την περίοδο των τριών δεκαετιών υποστηρίζουν την άποψη ότι οι εξωγήινοι ή κάποια άλλη μορφή πληροφοριών παρακολουθούσαν συστηματικά την άνοδο της Αμερικής ως πυρηνική δύναμη. Αυτή η παρακολούθηση φαίνεται να είναι μεθοδική και σκόπιμη, εγείροντας βαθιά ερωτήματα σχετικά με τα κίνητρα και τις δυνατότητες αυτών των μυστηριωδών οντοτήτων.