Σάρωσε ο Φειδίας Παναγιώτου στην Κύπρο: Τρίτη δύναμη στο νησί ο γνωστός Youtuber!

Σάρωσε ο Φειδίας Παναγιώτου στην Κύπρο: Τρίτη δύναμη στο νησί ο γνωστός Youtuber!
Ο TikToker που ήρθε από το πουθενά, ο νεαρός Φειδίας Παναγιώτου που δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική, κατάφερε να συγκεντρώσει όσες ψήφους χρειαζόταν για να κερδίσει μια έδρα στις Ευρωεκλογές.

Τα πάνω κάτω έφερε στο σκηνικό των Ευρωεκλογών στη Κύπρο, ο 24χρονου TikToker Φειδίας Παναγιώτου, ο οποίος αποφάσισε να διεκδικήσει και τελικά κέρδισε μια από τις 6 έδρες στο νέο Ευρωκοινοβούλιο.

Τα exit poll στην Κύπρο δείχνουν τον Φειδία να καταλαμβάνει τη τρίτη θέση, με το ποσοστό του να κυμαίνεται από 12% έως και 18%.

Exit Poll του ΡΙΚ στην Κύπρο
ΔΗΣΥ: 22,6% έως 25,4%
ΑΚΕΛ: 22,6% - 25,4%
Φειδίας Παναγιώτου: 15,7% έως 18,3%
ΕΛΑΜ: 10,9% έως 13,5%
ΔΗΚΟ: 8% έως 10%
ΕΔΕΚ: 3,8% έως 5,2%
VOLT: 2,4% έως 3,6%

Exit polls στην Κύπρο, σύμφωνα με το Alpha Κυπρου
ΔΗΣΥ: 25,5% έως 28,5%
ΑΚΕΛ: 23% έως 26%
Φειδίας Παναγιώτου: 12% - 15%
ΕΛΑΜ: 11% - 14%
ΔΗΚΟ: 7,5% - 10,5%
ΕΔΕΚ: 3,5% - 5%
Volt: 3 – 4,5%

Ο Φειδίας Παναγιώτου, γιος παπά, χωρίς σπουδές και χωρίς ακαδημαϊκές περγαμηνές, κάνει καριέρα στο Tik Tok και το Youtube και τώρα βάζει «πλώρη» για Βρυξέλες.

Τον Απρίλιο ο Φειδίας υπέβαλε την υποψηφιότητά του μαζί με τον πατέρα του, έναν ιερέα, φορώντας κοστούμι και παπιγιόν. «Κάπου άκουσα ότι αν δεν είσαι ικανοποιημένος με τα πράγματα γύρω σου και θέλεις να αλλάξουν, πρέπει να γίνεις εσύ η αλλαγή», δήλωσε με την ευκαιρία.

Ξεκαθάρισε από τη πρώτη στιγμή ότι δεν έχει ιδέα από πολιτική και δεν ξέρει τίποτα για την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά μέσα σε λίγους μήνες θα ρωτήσει, θα διαβάσει και θα μάθει.

Ποιος είναι ο Φειδίας Παναγιώτου

Ο Φειδίας Παναγιώτου αριθμεί περίπου 2,6 εκατομμύρια συνδρομητές στο κανάλι του στο YouTube από τότε που άρχισε να δημοσιεύει το 2019. Επίσης, προκάλεσε αντιδράσεις πέρυσι προσπαθώντας να ταξιδέψει σε όλη την Ινδία και την Ιαπωνία χωρίς να πληρώσει, ζητώντας μετρητά.

Ο νεαρός Κύπριος είναι ο ίδιος άνθρωπος που κοιμόταν σε sleeping bag για τρεις μήνες έξω από τα γραφεία της «SpaceX», μέχρι να καταφέρει να… αγκαλιάσει τον Elon Musk!

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος πρόσφατα, κέρδισε μία Lamborghini από τον διάσημο youtuber, Mr Beast, αφού με πείσμα δέχτηκε την πρόκληση να κρατάει για παραπάνω από 70 ώρες μέρος του super sport αυτοκινήτου, το οποίο τελικά πούλησε για 240.000 δολάρια.