Άδωνις: «Πληρώσαμε το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων, είναι μια νίκη που έχει μέσα και λίγο ήττα» (vid)

Άδωνις: «Πληρώσαμε το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων, είναι μια νίκη που έχει μέσα και λίγο ήττα» (vid)
Το εκλογικό αποτέλεσμα για τη Νέα Δημοκρατία σχολίασε ο υπουργός Υγείας, αναφέροντας την εκτίμησή του για το τι επηρέασε τους πολίτες και είχε απώλειες το κυβερνών κόμμα.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον Alpha μετά τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών 2024 αναφέρθηκε στις απώλειες που είχε η Νέα Δημοκρατία, παρά το προβάδισμα.

«Κυβερνάμε πολλά χρόνια άρα μια φθορά την έχουμε μετά από τόσα χρόνια. Δεν τα έχουμε κάνει όλα τέλεια. Προς Θεού. Πιστεύω ότι ο κύριο που μας έπληξε κατά την προσωπική μου γνώμη, είναι ο γάμος των ομοφυλοφίλων. Γιατί στη παραδοσιακή βάση της ΝΔ προκάλεσε πολύ μεγάλη αντίδραση. Δεν είναι τόσο απλή η απάντηση. Αλλά ως προς το αποτέλεσμα η ψήφιση αυτού του νόμου μας έφερε σε σύγκρουση με έναν σκληρό πυρήνα του εκλογικού μας ακροατηρίου. Αυτός ο πυρήνας ήθελε να μας στείλει ένα μήνυμα και το έστειλε σήμερα με τον πιο πολιτικά ανώδυνο τρόπο. Δέχομαι ότι ως πολιτική παράταξη πρέπει να λαμβάνουμε τα μηνύματα των πολιτών μας. Εμείς είμαστε εκλεγμένοι, δεν είμαστε τύραννοι. Η εξουσία μας αντλείται από τον λαό και αυτός μας έστειλε ένα μήνυμα. Έχουμε τρία χρόνια μπροστά μας, επαρκές χρονικό διάστημα, να δείξουμε τι αξίζουμε, να λύσουμε προβλήματα του κόσμου, να κάνουμε τη ζωή καλύτερη και να κερδίσουμε ξανά τις εκλογές», ανέφερε ο υπουργός Υγείας.

Παράλληλα μιλώντας και στον ΣΚΑΪ τόνισε μεταξύ άλλων: «Εμείς είμαστε οι νικητές των Ευρωεκλογών. Η ιστορία θα γράψει ποιος νίκησε τις Ευρωεκλογές του 2024. Η Νέα Δημοκρατία νίκησε. Όμως δεν πέτυχε τον εκλογικό της στόχο. Άρα είναι μια πύρρειος νίκη, όπως είπε ο Παύλος ο Μαρινάκης, σωστός χαρακτηρισμός είναι. Είναι μια νίκη που έχει μέσα και λίγο ήττα».