Δολοφονία 11χρονης: Ο 37χρονος προσπάθησε να την βιάσει και όταν τον απείλησε ότι θα το πει στους γονείς της, την σκότωσε

Επιμέλεια: Newsroom
Δολοφονία 11χρονης: Ο 37χρονος προσπάθησε να την βιάσει και όταν τον απείλησε ότι θα το πει στους γονείς της, την σκότωσε
Νέα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια για το αποτρόπαιο έγκλημα στην Ηλεία, όπου ο 37χρονος θείος ομολόγησε ότι σκότωσε την 11χρονη, χτυπώντας τη στον λαιμό με κατσαβίδι.

Σοκάρουν τα νέα στοιχεία που έρχονται στην επιφάνεια για την δολοφονία της 11χρονης στην Ηλεία. Λίγο πριν μεταφερθεί στον ανακριτή και στον εισαγγελέα, ο 37χρονος, ο οποίος ομολόγησε ότι δολοφόνησε την 11χρονη ανιψιά του, φέρεται να παραδέχθηκε ότι ζήτησε από το παιδί να συνευρεθούν ερωτικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι όταν αποπειράθηκε να συνευρεθεί μαζί με την ανιψιά του, εκείνη αρνήθηκε και του είπε ότι θα το πει στους γονείς της. Τότε εκείνος πήρε ένα κατσαβίδι από το αυτοκίνητό του και της το κάρφωσε πολλές φορές στον λαιμό. Φέρεται επίσης να υποστήριξε ότι πέταξε το κατσαβίδι στον βάλτο.

Στο μεταξύ, σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών, η νεκροψία - νεκροτομή στην σορό της 11χρονης, ώστε να διαπιστωθεί ο ακριβής τρόπος με τον οποίο ο 37χρονος σκότωσε την ανήλικη και να προσδιορισθεί ο χρόνος που επήλθε ο θάνατος.

Επίσης, το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένεται να δώσει απαντήσεις για το αν κακοποιήθηκε σεξουαλικά ή όχι η ανήλικη.

Στο μεταξύ, όπως ανέφερε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ο συνήγορος της οικογένειας της 11χρονης, Κώστας Κρεμμύδας, «το ζητούμενο στην προκειμένη περίπτωση είναι γιατί ο 37χρονος κυκλοφορούσε ελευθέρα όταν από δημοσιογραφικά ρεπορτάζ προκύπτει ότι στο παρελθόν είχε υποπέσει σε σοβαρές εγκληματικές πράξεις» και πρόσθεσε: Πάντως σε κάθε περίπτωση έχουμε να κάνουμε με ένα αποτρόπαιο έγκλημα, το οποίο πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά».