O Pan Pan μίλησε για την «ανισόπεδη ντίσκο»: «Είναι τα δικά μου βιώματα, ο κόσμος ταυτίζεται με τον στίχο» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
O Pan Pan μίλησε για την «ανισόπεδη ντίσκο»: «Είναι τα δικά μου βιώματα, ο κόσμος ταυτίζεται με τον στίχο» (vid)
Ο Pan Pan είναι ο δημιουργός του πιο viral κομματιού που βλέπετε σε όλα τα stories να παίζει. Είναι ο δημιουργός της Ανισόπεδης Ντίσκο.

Ο Pan Pan, κατά κόσμον Παναγιώτης Πανταζής, κάθισε το απόγευμα της Τετάρτης (13/06) στον καναπέ του Στούντιο 4 και μίλησε για το κομμάτι του «Ανισόπεδη Ντίσκο», το οποίο έχει γίνει viral εδώ κι ένα χρόνο και παίζει ασταμάτητα στο μυαλό των νέων αφού ακούστηκε και στη σειρά Maestro και σε μια καλοκαιρινή διαφήμιση.

Ο ίδιος δεν φανταζόταν ότι θα έχει αυτή την επιτυχία αλλά τα νούμερα δεν τον ενδιαφέρουν και πολύ.

«Το νιώθω καταστροφικό να ξεκινάς να φτιάξεις κάτι και να σκέφτεσαι πού θα φτάσει. Το όνειρο ήταν να πάει όπου είναι να πάει. Το θέμα είναι να αρέσει σε εμένα, στους φίλους μου, στη σύντροφό μου. Και από εκεί και πέρα, να πάμε να παίξουμε και όπως πάμε. Γενικότερα καταλαβαίνω ότι ο κόσμος ταυτίζεται με τον στίχο. Εγώ μιλάω προσωπικά για δικά μου βιώματα κι αυτό το κάνει εύκολο να γίνει το όχημα για τα βιώματα του άλλου. Λογικά βοηθάει που είναι και catchy ο ήχος. Μου αρέσει να φτιάχνω εικόνες. Η Ανισόπεδη Ντίσκο σίγουρα δημιουργεί εικόνες» είπε αρχικά.

«Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το τραγούδι να αρέσει σε εμένα, στη σύντροφο μου και στους πέντε φίλους που θα το ακούσουν στην αρχή και θα μου πουν τη γνώμη τους. Νιώθω μεγάλη χαρά γιατί έφτιαξα τη μουσική με τα μέσα που είχα, με τη φίλη μου την Καλλιόπη, με τον φίλο μου τον Γιάννη» πρόσθεσε.

H «Ανισόπεδη Ντίσκο» με τους synth νοσταλγικούς ήχους είναι το τραγούδι που ξεχώρισε και αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο το περσινό καλοκαίρι, και φαίνεται πως η φλόγα του δεν πρόκειται να σβήσει.

@alexsoulioti #kalokairi #anafi #2023 #greece #greeksummer ♬ Ανισόπεδη Ντίσκο - Pan Pan

Το τραγούδι ακούστηκε το βράδυ της Πέμπτης 23 Μαΐου στο δεύτερο επεισόδιο του Β’ κύκλου της σειράς του MEGA “Maestro” σε σενάριο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και από τότε βρίσκεται αυτή τη στιγμή ξανά στις πρώτες θέσεις των ελληνικών charts.

Πιο συγκεκριμένα, η «Ανισόπεδη Ντίσκο» εκτοξεύτηκε μέσα σε λίγες ώρες στο Top30 του ημερήσιου Spotify, ενώ βρίσκεται αυτή τη στιγμή και στο Top10 του Shazam Chart Greece.

Μάλιστα, το κομμάτι έχει συγκεντρώσει 4,2 εκατομμύρια Spotify streams και 2 εκατομμύρια YouTube views στο YouTube.