Πυροβολισμοί στον Πειραιά: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών μέσα σε σούπερ μάρκετ!(vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Πυροβολισμοί στον Πειραιά: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών μέσα σε σούπερ μάρκετ!(vid)
Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ. την Παρασκευή έπειτα από ένοπλη συμπλοκή μεταξύ τριών ατόμων στην ακτή Μουτσοπούλου, στον Πειραιά.

Σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς μεταξύ τριών αλλοδαπών ατόμων έγινε πριν από λίγο στην ακτή Μουτσοπούλου 48 στον Πειραιά όπου κατέληξε ό ένας εκ των δύο τραυματιών ενώ ο άλλος νοσηλεύεται στο Τζανειο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένος.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο MEGA ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν μέσα σε επώνυμο σούπερ μάρκετ του Πειραιά, συγκεκριμένα στην Ακτή Μουτσοπούλου. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Ελληνικής Αστυνομίας «πριν από λίγο σε κατάστημα στην περιοχή του Πειραιά σημειώθηκαν πυροβολισμοί σε βάρος 2 ατόμων εκ των οποίων ο ένας τραυματίστηκε θανάσιμα ενώ ο έτερος διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Σε κοντινή απόσταση από το σημείο εντοπίστηκε άτομο που έφερε όπλο από περιπολικό της άμεσης δράσης. Προανάκριση ΔΑΑ».

Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός ατόμου, ενώ στο σημείο εντοπίστηκαν δύο όπλα.

 

1

1