Άγριος ξυλοδαρμός σε ελεγκτή εισιτηρίων: «Με χτυπούσαν αλύπητα τρία άτομα, με δάγκωσαν στην πλάτη, τυχερός που ζω» (vid)

Άγριος ξυλοδαρμός σε ελεγκτή εισιτηρίων: «Με χτυπούσαν αλύπητα τρία άτομα, με δάγκωσαν στην πλάτη, τυχερός που ζω» (vid)
Όλα ξεκίνησαν την ώρα που ήλεγχε το εισιτήριο μιας επιβάτιδας μέσα στην γραμμή του λεωφορείου Α2 στην λεωφόρο Αμφιθέας.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε ελεγκτής εισιτηρίων σε λεωφορείο στην λεωφόρο Αμφιθέας.

Το θύμα μίλησε στην κάμερα του STAR, για την επίθεση που δέχθηκε από τρία άτομα.

«Το χτύπημα είναι στο μάτι και δεν ξέρω με τι αιχμηρό αντικείμενο με χτυπήσανε. Άμα είχε μαχαίρι δεν θα ήμουν εδώ να σας δίνω συνέντευξη», εξηγεί ο ελεγκτής.

«Με δάγκωσαν στην πλάτη»

Ο Γιάννης, ελεγκτής εισιτήριων σε αστικά λεωφορεία, δηλώνει ότι αισθάνεται τυχερός που ζει μετά τα άγρια χτυπήματα που δέχθηκε από τρεις επιβάτες. «Όσο και να σας φαίνεται απίστευτο ο ένας με δάγκωσε. Δεν το κατάλαβα εκείνη τη στιγμή. Σήμερα ο ιατροδικαστής μου είπε ότι ήταν δαγκωνιά», αφηγείται ο ελεγκτής.

«Με χτυπούσαν αλύπητα τρία άτομα»

Όλα ξεκίνησαν την ώρα που ήλεγχε το εισιτήριο μιας επιβάτιδας μέσα στην γραμμή του λεωφορείου Α2 στην λεωφόρο Αμφιθέας. Τότε δέχθηκε χωρίς καμία αιτία την άγρια επίθεση από τρεις άλλους επιβάτες που πήγαιναν για μπάνιο. Ο ένας πρώτα του άρπαξε το τσαντάκι με το μηχάνημα ελέγχου των εισιτηρίων και προσπάθησε να διαφύγει.

«Με χτυπούσανε από παντού! Με ρίξανε κάτω! Με χτυπούσανε με τα πόδια τους! Μάλιστα ο ένας είχε περάσει ένα κλειδί και με χτυπούσε με το κλειδί από το μηχανάκι», αναφέρει ο ελεγκτής.

«Είναι το μεροκάματο του τρόμου πραγματικά πας για μια δουλειά και δεν ξέρει αν γυρίσει κάποιος στο σπίτι του», αφηγείται.

Συνελήφθησαν οι δράστες του ξυλοδαρμού

Οι ελεγκτές δηλώνουν ότι αισθάνονται ανυπεράσπιστοι και ζητούν προστασία της Πολιτείας, καθώς όλο και πληθαίνουν τα περιστατικά βίας από επιβάτες. Στην συγκεκριμένη επίθεση, οι δράστες ήταν αλλοδαποί και συνελήφθησαν από την Αστυνομία.

«Τους συνέλαβαν», ενημέρωσε ο δικηγόρος του θύματος και πρόσθεσε ότι το θύμα έχει υποβάλλει μήνυση για απόπειρα ληστείας και για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή.