Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή της σύλληψης του Απόστολου Λύτρα στο νοσοκομείο μετά τον ξυλοδαρμό της συζύγου του (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή της σύλληψης του Απόστολου Λύτρα στο νοσοκομείο μετά τον ξυλοδαρμό της συζύγου του (vid)
Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που ο Απόστολος Λύτρας συλλαμβάνεται ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Ένα αποκαλυπτικό βίντεο που καταγράφει την άφιξη και την αποχώρηση των αστυνομικών σε ιδιωτική κλινική, όπου μεταφέρθηκε η Σοφία Πολυζωοπούλου μετά την επίθεση που δέχτηκε. Το υλικό καταγράφει επίσης τη στιγμή που ο Απόστολος Λύτρας μεταφέρεται στο αστυνομικό τμήμα.

Στο βίντεο που εξασφάλισε το Live News, απεικονίζεται ένα περιπολικό να φτάνει στην κλινική που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας. Η επέμβαση αυτή έγινε μετά από τηλεφώνημα του γιατρού που εξέτασε την 37χρονη γυναίκα. Ο γιατρός, κατά την αξιολόγηση των τραυμάτων της, διαπίστωσε ότι αυτά δεν συνάδουν με πτώση από τις σκάλε, αλλά αντίθετα προκλήθηκαν από άλλο άτομο.

Οι αστυνομικοί παρέμειναν στο σημείο για 24 λεπτά. Στη συνέχεια, το βίντεο δείχνει έναν άνδρα, ντυμένο με ρούχα παρόμοια με αυτά που φορούσε ο Απόστολος Λύτρας στο συγκρότημα της Ευελπίδων το απόγευμα της προηγούμενης Κυριακής, να περπατά με δύο γυναίκες και έναν αστυνομικό. Ένα περιπολικό τους ακολουθεί με αργό ρυθμό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας είναι ο γνωστός δικηγόρος Λύτρας, συνοδευόμενος από συγγενικό του πρόσωπο.

Το περιστατικό του ξυλοδαρμού φέρεται να ξεκίνησε όταν ο Λύτρας εκνευρίστηκε από τη χρήση του κινητού τηλεφώνου της συντρόφου του, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί έντονος διαπληκτισμός.