Συναγερμός στο Κέντρο της ΓΑΔΑ: Η σύζυγός του Απόστολου Λύτρα ενεργοποίησε το panic button

Συναγερμός στο Κέντρο της ΓΑΔΑ: Η σύζυγός του Απόστολου Λύτρα ενεργοποίησε το panic button
Η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα το βράδυ της Τρίτης ενεργοποίησε το «κουμπί πανικού» που εγκατέστησε η ΕΛΑΣ στο κινητό της τηλέφωνο.

Αναστάτωση επικράτησε το βράδυ της Τρίτης (18/6) στο σπίτι της Σοφίας Πολυζωγοπούλου στον Γέρακα καθώς ενεργοποιήθηκε το κουμπί πανικού της 37χρονης δικηγόρου από την ίδια.

Σύμφωνα με το reader.gr, o συναγερμός σήμανε στο Κέντρο της ΓΑΔΑ με αποτέλεσμα να φτάσουν άμεσα τρία περιπολικά της Άμεσης Δράσης και ο σκοπός του σπιτιού.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν τελικά πως αυτό που είχε συμβεί ήταν πως μια γυναίκα, γνωστή του Λύτρα, πήγε στο σπίτι προκειμένου να παραλάβει κάποια ρούχα και κάποια προσωπικά αντικείμενα του δικηγόρου. Όταν η σύζυγος την είδε φοβήθηκε πως μαζί της ήταν και ο Απόστολος Λύτρας και έτσι ενεργοποίησε το «κουμπί πανικού».

Οι αστυνομικοί που είχαν σπεύσει στο σημείο έκαναν όλες τις απαραίτητες ενέργειες και διαπίστωσαν πως δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας και έτσι το συμβάν θεωρήθηκε λήξαν.

Όπως δήλωσε ο επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης στον ΣΚΑΪ, η δικηγόρος είχε και λιποθυμικό επεισόδιο.