Το νέο update του PlayStation Portal έφερε πολλές νέες λειτουργίες

Το νέο update του PlayStation Portal έφερε πολλές νέες λειτουργίες
Διαβάστε πως αλλάζει το PlayStation Portal με το νέο λειτουργικό.

Η Sony ξεκινάει τη διάθεση του νέου λειτουργικού για το PlayStation Portal, το φορητό σύστημα που λειτουργεί ως remote player για την κονσόλα PS5.

Από την Τετάρτη είναι διαθέσιμο το νέο firmware update που βελτιώνει αρχικά τις συνδέσεις σε WiFi, αλλά προσφέρει και περισσότερες δυνατότητες σε αυτό το επίπεδο και προσφέρει και νέες ενδείξεις στην οθόνη με κάθε αφή.

Με την εγκατάστασή του, το PlayStation Portal θα μπορεί να συνδεθεί σε δίκτυα WiFi που απαιτούν έξτρα βήματα πέραν της καταχώρησης ενός κωδικού, που συνήθως συναντώνται σε δημόσιους χώρους ξενοδοχείων, καταστημάτων εστίασης, ξενοδοχείων ή και αεροδρομίων.

Στην περίπτωση αυτή, το PlayStation Portal θα δημιουργεί έναν κώδικα QR που θα μπορεί ο χρήστης να σαρώνει με το κινητό ή το tablet του και θα ολοκληρώνει εκεί τη διαδικασία.

Ακόμη, το update φέρνει νέα οπτικά εφέ στα σημεία επαφής του χρήστη με την οθόνη της συσκευής, καθώς και ενδείξεις για το ποσοστό της μπαταρίας στην status bar στο επάνω δεξιά μέρος του περιβάλλοντος χρήσης.