Ξέσπασε στον «αέρα» ο Σεργουλόπουλος για τα σχόλια της Κουτσελίνη: «Πρέπει κάποιος να την κλείσει κάπου και να μπορέσει να τη θεραπεύσει» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ξέσπασε στον «αέρα» ο Σεργουλόπουλος για τα σχόλια της Κουτσελίνη: «Πρέπει κάποιος να την κλείσει κάπου και να μπορέσει να τη θεραπεύσει» (vid)
«Κόλαφος» ο Φώτης Σεργουλόπουλος για όσα είπε η παρουσιάστρια για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα.

Μέσα από το «Πρωίαν σε Είδον» ο Φώτης Σεργουλόπουλος «φωτογράφισε» - χωρίς να την αναφέρει ονομαστικά - τη Ζήνα Κουτσελίνη και τον τρόπο με τον τοποθετήθηκε για την υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας με πρωταγωνιστή τον Απόστολο Λύτρα.

«Αυτό το παράδειγμα μου κάνει εμένα πολύ εντύπωση, γιατί μου δείχνει μία κοινωνία, η οποία είναι άλλα αντ' άλλων χωρίς καμία αρχή, χωρίς καμία προσοχή. Επίσης, μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση το πόσο εύκολα παίρνουμε τη μεριά του θύτη και πόσο υστερικά μπορεί κάποιος τηλεοπτικά να υπερασπίζεται τον θύτη, ουρλιάζοντας, υστεριάζοντας, χωρίς να καταλαβαίνει ότι βρίσκεται σε μία υστερία», ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής.

«Αυτή η υστερία του να υπερασπιστείς έναν κακοποιητή, ομολογώντας ότι έχεις δεχτεί τέτοια βία στην οικογένειά σου σαν παιδί, τι είναι αυτό; Γιατί δεν πάει κάποιος να βοηθηθεί; Πρέπει κάποιος να τη βοηθήσει τη συγκεκριμένη γυναίκα. Να την πάρει από εκεί που βρίσκεται και δύο μήνες που θα πάει διακοπές να την πάει να την κλείσει κάπου και να μπορέσει να τη θεραπεύσει», συμπλήρωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Αυτό φαίνεται πολλές φορές πολύ κακοποιητικότερο, δίνοντας στο κοινό το ελεύθερο. Δεν είναι έτσι τα πράγματα. Απαξιώνεται η ανθρώπινη αξιοπρέπεια, απαξιώνεται η ζωή του ανθρώπου λέγοντας πράγματα, τα οποία είναι υποστηρικτικά προς έναν κακοποιητή. Γι’ αυτό έχω αυτή την ένταση αυτή τη στιγμή και σου λέω να μείνουμε στο συγκεκριμένο παράδειγμα. Δεν θα μιλήσω θεωρητικά, μιλάω επί του πρακτέου», τόνισε στη συνέχεια ο παρουσιαστής του «Πρωίαν σε Είδον».