Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της γυναικοκτονίας: 12 τραύματα από κατσαβίδι είχε η 73χρονη

Επιμέλεια: Newsroom
Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της γυναικοκτονίας: 12 τραύματα από κατσαβίδι είχε η 73χρονη
Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τη δολοφονία της συζύγου του ο 80χρονος βγήκε στο μπαλκόνι και φώναζε «σκότωσα τη γυναίκα μου».

Συνολικά 12 τραύματα στο αριστερό ημιθωράκιο προς αριστερά της τραχηλικής χώρας έφερε στο κορμί της η 73χρονη γυναίκα που δολοφονήθηκε με κατσαβίδι από τον 80χρονο σύζυγό της, το πρωί της Παρασκευής, στην Αλεξανδρούπολη.

Σύμφωνα με τo ThessToday.gr κατά την εξέταση της σορού εντοπίστηκε επίσης ότι υπέστη ρήξη και τρώση όλων των μαλακών μορίων μαζί με μεγάλα αγγεία, αλλά και εσωτερικά όργανα.

Ο ιατροδικαστής που έσπευσε στο σημείο «βλέπει» ως αιτία θανάτου την εσωτερική αλλά και εξωτερική αιμορραγία, καθώς από τα χτυπήματα έχασε μεγάλη ποσότητα αίματος. Αργότερα ή ακόμη και αύριο αναμένεται η νεκροψία – νεκροτομή, η οποία θα φέρει στην επιφάνεια ακόμη περισσότερα στοιχεία.

Το χρονικό

Έντονη λογομαχία φέρεται να προηγήθηκε πριν τη στυγερή δολοφονία με τις αρμόδιες πηγές να υπογραμμίζουν στο ThessToday.gr ότι αναμένουν την κατάθεση του 80χρονου, ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος στην Παθολογική του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, καθώς μετά την αποτρόπαια πράξη προσπάθησε να αυτοκτονήσει, πίνοντας ένα φλιτζάνι χλωρίνης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο ηλικιωμένος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στα Επείγοντα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης όπου του έκαναν πλύση στομάχου και πλέον, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στην Παθολογική.