Light για Κουτσελίνη: «Η πονήρω, η αλεπουδιάρα το έκανε επίτηδες αυτό με τον Λύτρα, αποκλείεται να είναι τόσο τούβλο» (vid)

Light για Κουτσελίνη: «Η πονήρω, η αλεπουδιάρα το έκανε επίτηδες αυτό με τον Λύτρα, αποκλείεται να είναι τόσο τούβλο» (vid)
Ο Light εξέφρασε την γνώμη του για όσα είπε η Ζήνα Κουτσελίνη για την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα.

Ο Light μίλησε στις κάμερες των καναλιών και μεταξύ άλλων απάντησε για την Ζήνα Κουτσελίνη και όσα έγιναν μέσα στην εβδομάδα για τις δηλώσεις της στην εκπομπή της για τον Απόστολο Λύτρα οι οποίες προκάλεσαν αντιδράσεις.

Ο τράπερ ανέφερε: «Ποτέ δεν είμαστε με την πλευρά του πλυντηρίου και με την πλευρά του θύτη, όταν πρόκειται για τέτοιου είδους ζητήματα. Αλλά έχω αρχίσει να ψυλλιάζομαι ότι αυτή η πονήρω, η αλεπουδιάρα, το έκανε επίτηδες για τα νούμερα τηλεθέασης. Αποκλείεται να είναι τόσο χαζή», δήλωσε ο Light.

«Τόσα χρόνια στην τηλεόραση, δεν γίνεται να είναι τόσο τούβλο που να βγήκε και να το είπε αυτό και να μην ξέρει ότι θα την κράξουμε όλοι. Πήρε τα νουμεράκια της, ανανέωσε συμβόλαιο, άρα νομίζω ότι μάς πέταξε τυράκι! Δεν είμαι καθόλου σκληρός, αν ήμουν σκληρός θα το καταλαβαίνατε. Να ξέρετε ότι είναι πονήρω, αλεπουδιάρα, επίτηδες το έκανε. Τι προηγούμενα να έχω εγώ με τη Ζήνα Κουτσελίνη; Άμα ο κύριος Λύτρας, ο Θεός να τον κάνει κύριο, ήταν ράπερ ή τράπερ, τότε να βλέπατε τι θα γινόταν…». πρόσθεσε.