«Λύγισε» η Τρέμη στο τελευταίο της δελτίο ειδήσεων: «Έπεσε πολύ κλάμα» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
«Λύγισε» η Τρέμη στο τελευταίο της δελτίο ειδήσεων: «Έπεσε πολύ κλάμα» (vid)
Στο τελευταίο της δελτίο ειδήσεων στο MEGA αναφέρθηκε με μεγάλη συγκίνηση η Όλγα Τρέμη.

Σε μια τηλεοπτική εξομολόγηση προχώρησε η Όλγα Τρέμη στο νέο επεισόδιο για την εκπομπή Black Box που προβλήθηκε στο πρόγραμμα του Attica Tv.

Μεταξύ άλλων η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο τελευταίο βράδυ που βρέθηκε στο τιμόνι της παρουσίασης του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA.

Ειδικότερα, εμφανώς φορτισμένη συναισθηματικά αμέσως μετά την προβολή του εν λόγω αποσπάσματος, η Όλγα Τρέμη ανέφερε: «Έπεσε πολύ κλάμα τότε. Ήμουν και συγκινημένη και τρακαρισμένη, τότε δεν το είχα συνειδητοποιήσει ότι είχα τρακ. Δεν ξέρω για ποιο λόγο. Στα δελτία ειδήσεων οι ρόλοι είναι πολύ περιοριστικοί και έχουν κανόνες, δεν επιτρέπουν και ιδιαίτερη έκφραση του συναισθήματος».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εκείνη όμως ήταν μια, πραγματικά, μοναδική βραδιά. Έκλαιγαν οι τεχνικοί μέσα στο στούντιο, όλοι, τώρα μιλάμε για δίμετρα παλικάρια που έκλαιγαν σαν μωρά παιδιά. Εν τω μεταξύ έκλαιγαν και απ’ έξω αλλά εγώ βέβαια δεν μπορούσα να το καταλάβω αυτό όσο βρισκόμουν μέσα στο στούντιο. Με το που βγήκα με περίμεναν πάρα πολλές ζεστές αγκαλιές. Πολλές ζεστές αγκαλιές».

Τέλος η Όλγα Τρέμη συμπλήρωσε: «Πολλοί άνθρωποι ήταν συγκινημένοι και μου είχαν κάνει και μια τούρτα αποχαιρετιστήρια. Αυτό έγινε εκείνη την ημέρα, εκείνο το βράδυ».