O πολύ απλός λόγος που ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν μπορεί να ανοίξει το δικό του κανάλι στο Youtube

O πολύ απλός λόγος που ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν μπορεί να ανοίξει το δικό του κανάλι στο Youtube
Ο Πορτογάλος επιθετικός έχει τεράστιο κοινό, με πάνω από 630 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και 111 εκατομμύρια στο X. Παρόλα αυτά δεν ανοίγει λογαριασμό στο Youtube.

Γιατί ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει ακόμα δικό του λογαριασμό στο YouTube; Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου κι ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες όλων των εποχών, έχει εκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον κόσμο.Ωστόσο, πρόσφατα δημοσιεύματα από το εξωτερικό ανέφεραν ότι ο 39χρονος δεν έχει το δικαίωμα να δημιουργήσει κανάλι στο YouTube.

Ο λόγος; Ο πιθανός αριθμός συνδρομητών και προβολών σε περίπτωση που θα δημιουργούσε ένα κανάλι, θα μπορούσε να επιβαρύνει τα οικονομικά της πλατφόρμας, σε βαθμό που θα ήταν αδύνατο να τον πληρώσει.

Το 2023, ο Ρονάλντο δημιούργησε λογαριασμό στο TikTok, αποκτώντας γρήγορα εκατομμύρια followers και προβολές στα βίντεό του. Ωστόσο, το TikTok απαγόρευσε αργότερα τον λογαριασμό του χωρίς να δώσει σαφή λόγο. Οι φήμες ανέφεραν ότι η πλατφόρμα δεν μπορούσε να αντέξει τα υψηλά ποσά που μπορεί να απαιτούσε ο Ρονάλντο.

Δεδομένων αυτών των γεγονότων, οι αναφορές ότι ο Ρονάλντο δεν μπορεί να φτιάξει κανάλι στο YouTube μπορεί να είναι και αληθινές. Παρόλα αυτά, οι οπαδοί μπορούν να συνεχίσουν να παρακολουθούν τον CR7 στα προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου διαθέτει έναν εντυπωσιακό αριθμό ακόλουθων που ξεπερνά τα 630 εκατομμύρια στο Instagram και τα 111 εκατομμύρια στο X (πρώην Twitter).

Για την ώρα πάντως, ο πέντε φορές νικητής της Χρυσής Μπάλας αγωνίζεται με την Πορτογαλία στο UEFA Euro 2024, με στόχο να κατακτήσει το τουρνουά για δεύτερη φορά.