Για πρώτη φορά στην ιστορία του Survivor: Η μεγάλη αλλαγή σε ημιτελικό και τελικό (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Για πρώτη φορά στην ιστορία του Survivor: Η μεγάλη αλλαγή σε ημιτελικό και τελικό (vid)
Η μεγάλη ώρα του ημιτελικού και του τελικού του Survivor έφτασε, ωστόσο το ριάλιτι επιφυλάσσει μια ακόμα ανατροπή.

Το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και λίγο πριν τον ημιτελικό και τον τελικό έρχεται να το επιβεβαιώσει για ακόμα μια φορά.

Απόψε (25/6) οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τον ημιτελικό του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, με τους τέσσερις φιναλίστ να βρίσκονται ήδη στην Αθήνα.

Στο χθεσινό (24/6) επεισόδιο, οι τέσσερις Survivors (Κατερίνα Δαλάκα, Γιώργος Γκιουλέκας, Φάνης Μπολέτσης, Ντάνιελ Νούρκα) αποχαιρέτησαν την παραλία που τους φιλοξένησε όλους αυτούς τους μήνες. Παράλληλα, όπως συνηθίζεται σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού, οι παίκτες προχώρησαν στο καθιερωμένο γκρέμισμα του καταλύματός τους.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε τους παίκτες ότι θα αναχωρήσουν για την Αθήνα και τους αποκάλυψε ότι στο Γαλάτσι θα στηθεί μια αρένα όπου θα υπάρχει κόσμος. Άγνωστος κόσμος, συγγενείς αλλά και πρώην συμπαίκτες τους.

Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό και από το νέο trailer του αποψινού επεισοδίου, ο τελικός θα είναι διαφορετικός σε σχέση με τους προηγούμενους κύκλους του Survivor. Για πρώτη φορά στην ιστορία του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ το αποτέλεσμα θα κριθεί καθαρά και μόνο από τις αγωνιστικές επιδόσεις των τεσσάρων εναπομεινάντων παικτών, σε έναν στίβο μάχης που θα στηθεί στο Γαλάτσι.

Το πρωί της Τρίτης ο Γιώργος Λιανός βρέθηκε στην εκπομπή «Fay's Time» και αποκάλυψε λεπτομέρειες για το τι θα δουν οι τηλεθεατές στον αποψινό ημιτελικό, ο οποίος θα είναι σε live μετάδοση. Ο παρουσιαστής τόνισε ότι ο στίβος μάχης δεν θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικός, αλλά θα χρειαστεί αντοχή από τους παίκτες καθώς θα κληθούν να τρέξουν αρκετές φορές. Όσο για τους στόχους, ανέφερε ότι θα είναι οι κλασικοί που βλέπουμε στις δοκιμασίες. Θα υπάρχουν τρεις διαφορετικοί διπλοί στόχοι.

Τα ζευγάρια έχουν βγει έπειτα από κλήρωση και οι δύο νικητές των μονομαχιών με στόχο τις 5 νίκες θα περάσουν κατευθείαν στον τελικό. Οι δύο ηττημένοι θα παίξουν μεταξύ τους και ο νικητής θα περάσει κι αυτός στον τελικό.