Swimming Cruise: Η διαφορετική κρουαζιέρα που θες να πας αυτό το καλοκαίρι

Newsroom
Swimming Cruise: Η διαφορετική κρουαζιέρα που θες να πας αυτό το καλοκαίρι
Το Gazzetta μίλησε με τον Γιάννη Δρυμωνάκο και έμαθε τα πάντα σχετικά με το νέο του project

Σιγά σιγά, οδεύουμε προς τα μέσα του καλοκαιριού. Αυτό έμπρακτα σημαίνει ότι το μυαλό σου είναι αδιαμφισβήτητα στις επερχόμενες διακοπές. Όμως, δε χρειάζεται να προβληματίζεσαι άλλο σχετικά με το τι θα κάνεις με την παρέα, αφού ο Γιάννης Δρυμωνάκος δημιούργησε την πιο συναρπαστική πρόταση: Κολυμβητική κρουαζιέρα. Ένα διαφορετικό εγχείρημα που συνδυάζει τις διακοπές με τις δύο μεγάλες του αγάπες, την κολύμβηση και τη θάλασσα.

Το Gazzetta μίλησε με τον Έλληνα πρωταθλητή Ευρώπης στην κολύμβηση στο στιλ της πεταλούδας και έμαθε όλες τις λεπτομέρειες για μία εμπειρία που σίγουρα θα σου μείνει αξέχαστη.

Τι ακριβώς είναι αυτή η κολυμβητική κρουαζιέρα; Θα μας πεις περισσότερα;

Πρόκειται για κολυμβητικές διακοπές με ιστιοπλοϊκό σκάφος και είναι ο τέλειος συνδυασμός, για όποιον θέλει να απολαύσει τις διακοπές του, αλλά και να αφιερώσει λίγη ώρα για το σώμα του, κολυμπώντας στα καταγάλανα νερά του σαρωνικού κόλπου. Πάντα, δίνοντάς της σωστές οδηγίες για σωστή κολύμβηση και ταυτόχρονα τηρώντας όλα τα μέτρα ασφάλειας.


Ποια ήταν η αφορμή που σε ώθησε να ξεκινήσεις αυτό το πρότζεκτ;

Το πρόγραμμα Swimming Cruise γεννήθηκε από τη δια βίου αγάπη μου για τη θάλασσα και την κολύμβηση. Μεγαλώνοντας περιτριγυρισμένος από ατελείωτα γαλάζια νερά, το κολύμπι σε μεγάλες αποστάσεις έγινε τρόπος ζωής. Η αγωνιστική μου καριέρα ξεκίνησε στα 14 μου, οδηγώντας με στη συμμετοχή σε τρεις Ολυμπιακούς Αγώνες και στην κατάκτηση πολλαπλών ευρωπαϊκών μεταλλίων. Όμως, το πάθος μου για την κολύμβηση σε ανοιχτή θάλασσα με έβγαλε από τα όρια της πισίνας και κέρδισα πάνω από 20 αγώνες ανοιχτής θάλασσας. Μάλιστα ,οι πιο αγαπημένες μου εμπειρίες περιλαμβάνουν κολύμπι δίπλα σε δελφίνια και κάτω από το ναό του Ποσειδώνα.

Το 2018, ανακάλυψα την ιστιοπλοΐα μέσω μιας ταξιδιωτικής τηλεοπτικής εκπομπής, ταξιδεύοντας σε 64 νησιά και καλύπτοντας 4.000 ναυτικά μίλια. Η ιδέα να συνδυάσω τα θαλάσσια ταξίδια με τα θαλάσσια σπορ πήρε πραγματικά σάρκα και οστά κατά τη διάρκεια μιας περιπέτειας kitesurfing στην Καραϊβική το 2019.

Η πανδημία ανέστειλε τα σχέδιά μου, αλλά ενίσχυσε την αποφασιστικότητά μου. Τώρα, είμαι ενθουσιασμένος που ξεκινάμε την Κολυμβητική Κρουαζιέρα, προσφέροντας σε ανθρώπους από όλο τον κόσμο την ευκαιρία να μάθουν, να κολυμπήσουν και να εξερευνήσουν τις πανέμορφες ελληνικές θάλασσες, δημιουργώντας μαζί αξέχαστες αναμνήσεις.

.....


Τι μπορεί να κάνει ο κόσμος σε αυτό το ταξίδι;

Στην Κολυμβητική Κρουαζιέρα, οι συμμετέχοντες μπορούν να απολαύσουν εκπληκτικές διακοπές με ιστιοπλοΐα και ταυτόχρονα να βελτιώσουν τις κολυμβητικές τους δεξιότητες. Έχουν τη δυνατότητα να κολυμπήσουν πάνω από την αρχαία πόλη της Επιδαύρου και να ανακαλύψουν τα υποβρύχια ερείπια της, να επισκεφτούν τον ναό του Ποσειδώνα, αφιερωμένο στον θεό της θάλασσας, να κολυμπήσουν στα ιστορικά νερά όπου ξεκίνησε η Ελληνική Επανάσταση, να εξερευνήσουν το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, αλλά και ένα από τα αγαπημένα μου, να κολυμπήσουμε παρέα με τα δελφίνια, στο φυσικό τους περιβάλλον.

Τέλος, διατίθεται η επιλογή λήψης υποβρύχιας βιντεοσκόπησης και ανάλυση κολύμβησης για τη βελτίωση της τεχνικής τους. Πρόκειται για ένα διασκεδαστικό μείγμα κολύμβησης, ιστορίας και περιπέτειας, που το καθιστά μια αξέχαστη εμπειρία!


Υπάρχουν διαφορετικές επιλογές κρουαζιέρας που μπορεί να επιλέξει κάποιος;

Προσφέρουμε διάφορες συναρπαστικές εμπειρίες για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Κολυμβητική Κρουαζιέρα:

Swimming Week - Εβδομάδα κολύμβησης: Αυτή είναι μια 7ήμερη κρουαζιέρα στα πανέμορφα νησιά του Σαρωνικού, όπου οι συμμετέχοντες έχουν την επιλογή του μαθήματος κολύμβησης.

Daily Trips - Ημερήσια Κρουαζιέρα: Πρόκειται για μικρότερες κρουαζιέρες σε διάφορους προορισμούς εντός του Σαρωνικού, με προαιρετικά μαθήματα κολύμβησης.

Private Cruises - Ιδιωτικές κρουαζιέρες: Οι επισκέπτες μπορούν να προσαρμόσουν τις διακοπές τους σε ένα ιστιοπλοϊκό σκάφος 15 μέτρων ανάλογα με τις προτιμήσεις τους.

Όλες οι κρουαζιέρες μας περιλαμβάνουν δωρεάν σνακ, αναψυκτικά και ποτά. Τα προαιρετικά μαθήματα κολύμβησης απευθύνονται σε όλα τα επίπεδα και περιλαμβάνουν εξατομικευμένη κινηματογράφηση και ανάλυση για τη βελτίωση της τεχνικής.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα swimmingcruise.com.

fgh


Σε ποιους απευθύνεται κυρίως;

Σε οποιονδήποτε θέλει να απολαύσει τις διακοπές του σε ιστιοπλοϊκό.

Θα μας αποκαλύψεις κάποια από τα καλύτερα σημεία για κολύμπι στο Σαρωνικό;

Έχουμε ίσως την πιο όμορφη υδάτινη πίστα στον κόσμο. Μου είναι πολύ δύσκολο να διαλέξω κάποιο συγκεκριμένο σημείο. Το κάθε ένα είναι μοναδικό, ξεχωριστό και πανέμορφο.

Δες εδώ τα πάντα για τις συναρπαστικές κρουαζιέρες.

Advertorial