Survivor: Ο Παναθηναϊκός είχε επιλέξει τον Φάνη Μπολέτση, αλλά ο πατέρας του δεν τον άφησε (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Survivor: Ο Παναθηναϊκός είχε επιλέξει τον Φάνη Μπολέτση, αλλά ο πατέρας του δεν τον άφησε (vid)
Ο πατέρας του Φάνη Μπολέτση που πέρασε στον τελικό του Survivor αναφέρθηκε στην ποδοσφαιρική καριέρα του γιου του.

Στον τελικό του Survivor πέρασε ο Φάνης Μπολέτσης, ο παίκτης που ξεχώρισε με τις αγωνιστικές του επιδόσεις στον φετινό κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Πριν τον ημιτελικό ο πατέρας του Φάνη μίλησε για τα αγωνιστικά προσόντα του γιου αποκαλύπτοντας ότι του στέρησε μια ποδοσφαιρική καριέρα όταν τον είχε επιλέξει ο Παναθηναϊκός. Ο λόγος; Προκειμένου να αφοσιωθεί στις σπουδές του.

«Παρακολουθούσα τον Φάνη πάρα πολλά χρόνια όταν έπαιζε ποδόσφαιρο και ήταν ένας αξιόλογος παίκτης... Κάποτε μου χρέωσε το γεγονός ότι δεν του επέτρεψα να συνεχίσει όταν τον είχαν επιλέξει να παίξει στον Παναθηναϊκό. Ήταν πολύ μικρός», ανέφερε αρχικά ο Λουκάς Μπολέτσης.

«Κι αυτό δεν το έκανα διότι έκανε πρωταθλητισμό στο σχολείο. Πώς θα μπορούσε να κάνει ταυτόχρονα πρωταθλητισμό και στο ποδόσφαιρο και στο σχολείο; Ήξερα πόσο γρήγορος είναι, αλλά πραγματικά εντυπωσιάστηκα κι εγώ που 16 χρόνια που τον έβλεπα να παίζει δεν είχα συνειδητοποιήσει πόσο γρήγορος είναι! Υπήρχαν φορές που τον έχανε και το δικό μου μάτι...», συμπλήρωσε ο πατέρας του παίκτη του Survivor.