Τύπος αποφάσισε να διασχίσει τον Ειρηνικό Ωκεανό με μια σανίδα: Το στίγμα στο Google Earth άφησε τους πάντες άφωνους (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Τύπος αποφάσισε να διασχίσει τον Ειρηνικό Ωκεανό με μια σανίδα: Το στίγμα στο Google Earth άφησε τους πάντες άφωνους (vid)
Ο Luke αποφάσισε να αφήσει πίσω του τη συμβατική του ζωή για μια μοναδική περιπέτεια, διασχίζοντας μόνος του τον Ειρηνικό Ωκεανό.

Ένας πρώην καθηγητής μουσικής αντάλλαξε την άνεση της σχολικής αίθουσας με τα απέραντα, απρόβλεπτα νερά του Ειρηνικού Ωκεανού. Ο Luke, ο οποίος χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο «sailing_songbird» στο TikTok, ξεκίνησε ένα τολμηρό σόλο ταξίδι στον ωκεανό, μοιράζεται τις εμπειρίες του με τον κόσμο και προκαλεί δέος και αγωνία στους ακολούθους του.

Ο Luke αποφάσισε να αφήσει πίσω του τη συμβατική του ζωή για μια μοναδική περιπέτεια, διασχίζοντας μόνος του τον Ειρηνικό Ωκεανό. Καταγράφοντας το ταξίδι του στο TikTok, έδωσε στους θεατές μια προσωπική ματιά στην ομορφιά και τον τρόμο της σόλο ιστιοπλοΐας στον ωκεανό.

Σε ένα από τα πιο viral βίντεό του, το οποίο έχει συγκεντρώσει πάνω από 33 εκατομμύρια προβολές, ο Luke αποκαλύπτει την ακριβή τοποθεσία του στην αχανή έκταση του ωκεανού χρησιμοποιώντας τους χάρτες της Google. «Είναι ο πρώτος μήνας, η 31η ημέρα της ιστιοπλοΐας στον Ειρηνικό Ωκεανό μόνος μου», δηλώνει στο βίντεο.

@sailing_songbird So disorienting with nothing on the horizon 🤯 #sailing #solosailor #paddleboard ♬ original sound - R❤️♾️

Παρά την τρομακτική φύση της κατάστασής του, ο Luke εκφράζει μια βαθιά αίσθηση εκτίμησης για την εμπειρία. «Είναι απίστευτα αποπροσανατολιστικό να βρίσκεσαι έξω σε μια σανίδα με κουπιά και να μην υπάρχει απολύτως τίποτα στον ορίζοντα, εκτός από ένα σούπερ ηλιοβασίλεμα», προσθέτει.

Το ταξίδι του Luke έχει γοητεύσει και έχει αναστατώσει πολλούς χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Ενώ κάποιοι γοητεύονται από την περιπέτειά του, άλλοι κατακλύζονται από άγχος στη σκέψη ότι είναι τόσο απομονωμένος.