«Τα Παοκάκια»: Το κουρείο των ΠΑΟΚτσήδων που πάνε όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας και μοιάζει με μουσείο (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
«Τα Παοκάκια»: Το κουρείο των ΠΑΟΚτσήδων που πάνε όλοι οι φίλαθλοι της ομάδας και μοιάζει με μουσείο (vid)
Ο ΠΑΟΚτζης κουρέας ανέφερε πως ο πατέρας του είναι εκείνος που άνοιξε το μαγαζί και όταν έχανε η ομάδα τον κούρευε γουλί.

Υπάρχει ένα κουρείο στη Νιγρίτα Σερρών που σίγουρα λατρεύουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ αφού θυμίζει περισσότερο μουσείο της ομάδας.

Είναι όλα ασπρόμαυρα, υπάρχουν φωτογραφίες πολλών ετών στους τοίχους, ενώ ακόμα και τα εργαλεία και οι καρέκλες, έχουν το σήμα της ομάδας.
Συγκεκριμένα, όπως είπε ο ιδιοκτήτης του κουρείου στην ΕΡΤ, Κώστας Πουλίδης: «Το άνοιξε ο πατέρας μου το 1975, που είχε παραπάνω τρέλα από μένα και συνεχίζει να την έχει. Όταν έχανε ο ΠΑΟΚ ο πατέρας μου "ξεσπούσε" στο κεφάλι μου και ήμουν πάντα γουλί. Το 85 που πήρε πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, είχα μαλλιά μέχρι τη μέση. Ας ευχαριστήσουμε και τον πρόεδρό μας τον Ιβάν Σαββίδη που μας έδωσε τη χαρά και είμαστε με το χαμόγελο στα χείλη. Για να κουρέψω φιλάθλους άλλης ομάδας πρέπει να είναι γνωστοί, δεν σηκώνουμε πολλή καζούρα».

Αξίζει να σημειωθεί πως το πεζοδρόμιο έξω από το κουρείο έχει βαφτεί στα χρώματα του ΠΑΟΚ, ενώ μέχρι και οι καραμέλες έχουν το ανάλογο σήμα.