Viral το σαρκαστικό video του Ατζαράκη για την Κουτσελίνη: «Το θλιβερό είναι ότι δεν χρειάστηκε καν να υπερβάλει και να σκεφτεί αστεία» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Viral το σαρκαστικό video του Ατζαράκη για την Κουτσελίνη: «Το θλιβερό είναι ότι δεν χρειάστηκε καν να υπερβάλει και να σκεφτεί αστεία» (vid)
Ο Διονύσης Ατζαράκης σχολιάζει την τοποθέτηση της δημοσιογράφου για την καριέρα του Απόστολου Λύτρα.

Τις δηλώσεις της Ζήνας Κουτσελίνη για την «καριέρα» του Απόστολου Λύτρα, που όπως είχε πει, καταστράφηκε, μετά τον ξυλοδαρμό της συζύγου του (τον οποίο και παραδέχτηκε), αλλά και τις διευκρινιστικές τις δηλώσεις με τα… χάμπουργκερ, σχολιάζουν με τον δικό τους τρόπο ο Διονύσης Ατζαράκης και ο Θωμάς Ζάμπρας σε ένα σύντομο βίντεο – παρωδία.

Στο σαρκαστικό video στο Youtube με τίτλο «Αλήθειες με τον Διονύση», ο γνωστός κωμικός παριστάνει τον κεντρικό παρουσιαστή της εκπομπής και αφού... προβληματίζεται για την καριέρα ενός καθ’ομολογία κακοποιητή, προκαλεί την αντίδραση του Θωμά Ζάμπρα από το κοντρόλ.

Στη συνέχεια του βίντεο εμφανίζεται απολογητικός μετά τις αντιδράσεις και επιχειρεί να τα μαζέψει επικαλούμενος τα «χάμποργκερ» και τα «τσίζμπεργκερ» που στερήθηκε, σχολιάζοντας με τον δικό του καυστικό τρόπο την τοποθέτηση της Ζήνας Κουτσελίνη.

Μάλιστα ένας χρήστης στα σχόλια έκανε ένα πολύ εύστοχο σχόλιο:

«Το θλιβερό είναι ότι δεν χρειάστηκε καν να υπερβάλει και να σκεφτεί αστεία για το βίντεο. Ήταν από μόνη της τραγελαφική η όλη κατάσταση», έγραψε και αλήθεια, η πραγματικότητα είναι αυτή.

1