Την Κυριακή ανοίγει τα χαρτιά του ο Χάρης Δούκας: «Αν συνεχίσουμε έτσι, θα γίνουμε κυβέρνηση το 2050»

Επιμέλεια: Newsroom
Την Κυριακή ανοίγει τα χαρτιά του ο Χάρης Δούκας: «Αν συνεχίσουμε έτσι, θα γίνουμε κυβέρνηση το 2050»
Πώς σχολίασε ο Χάρης Δούκας την παρουσία του Νίκου Ανδρουλάκη στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Την Κυριακή στην Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ θα ανοίξει τα χαρτιά του αναφορικά με τη διεκδίκηση της ηγεσίας στο κόμματος ο δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας. «Την Κυριακή έχουμε την Κεντρική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ κι εκεί θα ανακοινώσω τις αποφάσεις μου», είπε ο κ. Δούκας, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και συνέχισε: «Να κάνουμε ξανά το ΠΑΣΟΚ την ψυχή της προοδευτικής παράταξης».

Ο ίδιος επεσήμανε πως «ο Νίκος Ανδρουλάκης έκανε πολύ σημαντική δουλειά, ωστόσο δεν πήγαμε ένα βήμα πιο πέρα. Από την εποχή της επιβίωσης, να περάσουμε στην εποχή της υπέρβασης». «Σε οποιαδήποτε εξέλιξη δεν θα αφήσω τον Δήμο της Αθήνας», επανέλαβε ο Χάρης Δούκας. «Ο χώρος μου και η χώρα μου δεν έχει χρόνο», εξήγησε αμέσως μετά αναφορικά με τη χρονική συγκυρία στην οποία αποφασίζει να θέσει υποψηφιότητα για τη θέση της προεδρίας του ΠΑΣΟΚ.

Αναφερόμενος στην πορεία του Νίκου Ανδρουλάκη δήλωσε ότι έδωσε ένα σημαντικό αγώνα αλλά ότι δεν δημιούργησε στη συνέχεια συνθήκες μεγάλης υπέρβασης «όπως είπατε και εσείς, με αυτούς τους ρυθμούς θα γινόμασταν κυβέρνηση το 2050» τόνισε και συμπλήρωσε «κλείνει ένα κύκλος επιβίωσης του χώρου και ανοίγει, πρέπει να ανοίξει ένας άλλος».

«Θέλουμε να κάνουμε ξανά το ΠΑΣΟΚ την ψυχή της δημοκρατικής παράταξης των μεγάλων αλλαγών και αξιών που θα κυβερνήσει τη χώρα. Να δημιουργήσουμε τις συνθήκες ώστε να είναι κυβέρνηση στις επόμενες εθνικές εκλογές», τόνισε.