Bloode: Εθελοντική Αιμοδοσία στα Βριλήσσια

Newsroom
Bloode: Εθελοντική Αιμοδοσία στα Βριλήσσια
Κάθε χρόνο κατά την καλοκαιρινή περίοδο και ειδικότερα, από τον Ιούλιο έως τις αρχές Σεπτεμβρίου, τα αποθέματα των νοσοκομείων σε αίμα είναι χαμηλά.

Οι ανάγκες όμως για τους ασθενείς παραμένουν υψηλές και κρίσιμες και οι ελλείψεις που εμφανίζονται εντείνουν την αγωνία τους. Με γνώμονα την ισχυρή θέληση για την ενίσχυση της επάρκειας αίματος πριν τις καλοκαιρινές διακοπές, η μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία Bloode διοργανώνει απογευματινή εθελοντική αιμοδοσία στις 11 Ιουλίου, μεταξύ 16:00-19:00, στα Βριλήσσια, στο Πάρκο Μίκης Θεοδωράκης, πρώην ΤΥΠΕΤ (Παύλου Μπακογιάννη 36), στην αίθουσα Νίκος Εγγονόπουλος. Οι μονάδες αίματος που θα συγκεντρωθούν θα αξιοποιηθούν για τους ασθενείς του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Αθηνών «Άγιος Σάββας».

Η δράση πραγματοποιείται με τη στήριξη της βιο-φαρμακευτικής εταιρείας Bristol Myers Squibb Ελλάδας, του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Βριλησσίων και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Βριλησσίων.

Σας προσκαλούμε όλους να συμμετέχετε σε αυτή την πράξη αλληλεγγύης προκειμένου να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας και να συνεισφέρουμε στην ανακούφιση των αναγκών του νοσοκομείου.

Με 20’ από τον χρόνο σας μπορείτε να βοηθήσετε έως και 3 ανθρώπους!

Κλείστε το ραντεβού σας συμπληρώνοντας τη φόρμα εδώ.

γ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία της αιμοδοσίας επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Οργανισμού Bloode κι εγγραφείτε στα social media του ώστε να ενημερώνεστε για τις επόμενες δράσεις:
Bloode Website: bloode.org
Facebook: Blood-e
Instagram: @blood.e
LinkedIn: Bloode
Bloode Email: [email protected]

Είναι μια ευκαιρία να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να βοηθήσουμε έμπρακτα αυτούς που το έχουν ανάγκη.

Σας περιμένουμε όλους εκεί!