Σε απόγνωση βρίσκονται οι ιδιοκτήτες Land Rover στο Λονδίνο: Τα δένουν με αλυσίδες σε δέντρα (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Σε απόγνωση βρίσκονται οι ιδιοκτήτες Land Rover στο Λονδίνο: Τα δένουν με αλυσίδες σε δέντρα (vid)
Απελπισμένοι είναι οι ιδιοκτήτες Land Rover στο Λονδίνο καθώς κλέφτες έχουν βρει τον τρόπο προκειμένου να τα κλέβουν τα οχήματα μέσα σε λίγα λεπτά.

Η έξαρση των κλοπών Land Rover έχει γίνει τόσο σοβαρή που οι ιδιοκτήτες λαμβάνουν πλέον έκτακτα μέτρα για να προστατεύσουν τα πολύτιμα οχήματά τους, καταφεύγοντας στο να τα αλυσοδέσουν σε δέντρα σε μια προσπάθεια να αποτρέψουν τους κλέφτες. Αυτή η ασυνήθιστη τακτική, που θυμίζει την ασφάλιση ενός ποδηλάτου, αναδεικνύει την απελπισία και την απογοήτευση των ιδιοκτητών που αντιμετωπίζουν την ανεξέλεγκτη κλοπή των πολύτιμων αγαθών τους.

Οι εγκληματίες έχουν βρει τρόπους να εκμεταλλεύονται τα συστήματα εισόδου χωρίς κλειδί των Land Rover και Range Rover, επιτρέποντάς τους να κλέβουν τα οχήματα αυτά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Αυτή η εξελιγμένη μέθοδος κλοπής έχει αφήσει πολλούς ιδιοκτήτες να αισθάνονται ευάλωτοι και ανήσυχοι για την ασφάλεια των υψηλών προδιαγραφών αυτοκινήτων τους.

@reallifebants Just Another Day In London 🤣😂😂😩😩🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️🤦🏼‍♂️🤷🏼‍♂️🤷🏼‍♂️🤷🏼‍♂️😂😂😂 #viral #fyp ♬ original sound - RealLifeBants🫵🏼

Ένα εντυπωσιακό παράδειγμα αυτού του φαινομένου αποτυπώθηκε σε μια φωτογραφία σε δρόμο του Λονδίνου, όπου ένα Land Rover Defender εθεάθη δεμένο σε ένα δέντρο. Η εικόνα καταδεικνύει γλαφυρά τα όρια στα οποία οι ιδιοκτήτες είναι διατεθειμένοι να φτάσουν για να προστατεύσουν τις επενδύσεις τους.

Ο αντίκτυπος αυτών των κλοπών επεκτείνεται πέρα από την ταλαιπωρία και την οικονομική απώλεια για τους ιδιοκτήτες. Τα ασφάλιστρα για τα νέα Land Rover και Range Rover έχουν εκτοξευθεί στα ύψη ως άμεσο αποτέλεσμα του αυξημένου κινδύνου κλοπής. Αυτό έχει προσθέσει μια σημαντική οικονομική επιβάρυνση στο ήδη σημαντικό κόστος αυτών των πολυτελών οχημάτων.