Οργή Τσίπρα για τις διαρροές: «Χυδαιότητα ότι δεν βοήθησε οικονομικά την εφημερίδα Αυγή»

Επιμέλεια: Newsroom
Οργή Τσίπρα για τις διαρροές: «Χυδαιότητα ότι δεν βοήθησε οικονομικά την εφημερίδα Αυγή»
ια «χυδαιότητα» με την οποία «υπεύθυνοι χειρίζονται ευαίσθητα ζητήματα», κάνουν λόγο κύκλοι του Αλέξη Τσίπρα, σχολιάζοντας τα όσα γράφτηκαν για επιστολή που φέρεται να έμεινε αναπάντητη και να αφορούσε την εφημερίδα Αυγή.

«Η αγωνία των εργαζομένων στα ΜΜΕ του κόμματος δεν μπορεί να γίνεται φτηνό εμπόρευμα για εσωκομματική κατανάλωση», αναφέρουν κύκλοι του Αλέξη Τσίπρα.

Προσθέτουν πως «οι διαρροές ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν ανταποκρίθηκε σε μια επιστολή που έλαβε μόλις 24 ώρες πριν και ενώ βρίσκεται στο εξωτερικό φανερώνουν τη χυδαιότητα με την οποία οι υπεύθυνοι χειρίζονται ευαίσθητα ζητήματα».

Επιπλέον, οι ίδιοι κύκλοι αναφέρουν ότι «ο Αλ. Τσίπρας θεωρεί αυτονόητο ότι μόλις επιστρέψει θα συμβάλει στην οικονομική ενίσχυση της Αυγής», προσθέτοντας ότι «δεν πρόκειται όμως να συμβάλει σε παιχνίδια με τις ζωές τους».

Αυτό που φαίνεται να εξόργισε τον πρώην Πρωθυπουργό ήταν η φήμη που τον ήθελε να μην ανταποκρίνεται στο κάλεσμα για ενίσχυση της “Αυγής” αν και του απεστάλη προσωπική επιστολή από τον Στέφανο Κασσελάκη.