Ηχηρή παρέμβαση Δούκα: «Ενώνουμε δυνάμεις για να νικήσουμε τη ΝΔ. Θα το κάνουμε. Να είστε σίγουροι»

Ηχηρή παρέμβαση Δούκα: «Ενώνουμε δυνάμεις για να νικήσουμε τη ΝΔ. Θα το κάνουμε. Να είστε σίγουροι»
Ο Χάρης Δούκας υπογράμμισε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν χρειάζεται κανέναν Μεσσία αλλά να ενώσει τις δυνάμεις του προοδευτικού χώρου για να νικήσει τη ΝΔ.

Πλέον, σε τροχιά εκλογής νέας ηγεσίας μπαίνει επίσημα η Χαριλάου Τρικούπη. Οι εσωκομματικές κάλπες θα στηθούν στις 6 Οκτωβρίου και αν χρειαστεί δεύτερος γύρος στις 13 Οκτωβρίου, όπως ανακοίνωσε στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Στα πρόσωπα που θα διεκδικήσουν την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, μετά την παρουσίαση του «οδικού χάρτη» της εσωκομματικής αναμέτρησης που παρουσίασε ο Νίκος Ανδρουλάκης, στρέφεται πλέον το ενδιαφέρον στη Χαριλάου Τρικούπη. Ο Χάρης Δούκας επισημοποίησε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος την υποψηφιότητά του, ενώ ο Μανώλης Χριστουδουλάκης έχει ταχθεί ήδη ανοιχτά στο πλευρό του δημάρχου Αθηναίων για την κούρσα ηγεσίας. «Παρών» για την επόμενη μέρα του ΠΑΣΟΚ, δήλωσε και ο Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του «επίσης συντεταγμένα», όπως ανέφερε, «ενώπιον του κεντρικού οργάνου του Κινήματος, ότι θα είναι τιμή μου να διεκδικήσω την ψήφο των μελών και των φίλων μας, για να λάβω την εντολή να ηγηθώ του Πανελληνίου Σοσιαλιστικού Κινήματος».

Πριν από λίγο ο δήμαρχος Αθηναίων προέβη σε μια νέα ανάρτηση αναφέροντας ότι κύριος στόχος για το ΠΑΣΟΚ είναι η νίκη απέναντι στη ΝΔ.

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Συντεταγμένα πρέπει να δώσουμε τη μάχη επανεκκίνησης και αναγέννησης του ΠΑΣΟΚ.

Δεν αναζητούμε έναν Μεσσία. Ενώνουμε δυνάμεις για να νικήσουμε την ΝΔ. Δεν κρύβομαι, δεν φοβάμαι. Λέω αυτό που αισθάνομαι, μπαίνω μπροστά και ζητώ την στήριξή σας.

Θα νικήσουμε. Να είστε σίγουροι»