Η πιο άβολη στιγμή στο γυμναστήριο: Αθλούμενος κάνει τα πάντα για να μη κοιτάξει μπροστά του (vid)

Η πιο άβολη στιγμή στο γυμναστήριο: Αθλούμενος κάνει τα πάντα για να μη κοιτάξει μπροστά του (vid)
Ένα βίντεο στο TikTok έχει γίνει viral, με τους χρήστες να σχολιάζουν ότι έχουν βρεθεί στη θέση του νεαρού και μπορούν να καταλάβουν πόσο άβολα αισθανόταν.

Μια γυναίκα αποκάλυψε πώς τα πράγματα έγιναν αρκετά άβολα όταν έκανε προπόνηση μπροστά στον φίλο της στο γυμναστήριο.

Οι λάτρεις της γυμναστικής TT και Austin, οι οποίοι δημοσιεύουν τακτικά τα ξεκαρδιστικά τους κλιπ στο TikTok, μοιράστηκαν ένα βίντεο που έκανε τους πάντες να σχολιάσουν για την ενίοτε περίεργη διάταξη του εξοπλισμού του γυμναστηρίου.

Στο συγκεκριμένο viral κλιπ, η ΤΤ φαίνεται σε θέση squat να σηκώνει βάρη, ενώ ο Austin βρίσκεται ακριβώς από πίσω της, σε ένα μηχάνημα Lat pulldown. Συνεπώς, η ατυχής τοποθέτηση των οργάνων σημαίνει ότι ο Austin βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δυσάρεστη επιλογή είτε να κοιτάξει τα οπίσθια της συντρόφου του είτε να κοιτάζει αμήχανα προς τα πάνω, μέχρι να τελειώσει τα σετ της.

Το ξεκαρδιστικό βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 8 εκατομμύρια προβολές, με τους άλλους TikTokers να αναφέρουν παρόμοιες αμήχανες στιγμές που έχουν ζήσει σε γυμναστήρια. «Αυτό είναι τόσο αληθινό», σχολίασε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος μοιράστηκε: «Η σύζυγός μου έχει αλλάξει κατευθείαν το πρόγραμμα της προπόνησής μου όταν άλλες γυναίκες μπαίνουν στα μηχανήματα που είναι μπροστά μου».

@gymoholicz Bro didn’t want to get caught in 4K…😭 #gymgirl #girlswholift #gymgirls #girls #gym #gymtok #fitness #gymbro #funny #relatable . @Legion Athletics : 20% off w/ code: Gymoholicz 🎁 . @DFYNE ♬ Wait (The Whisper Song) - Ying Yang Twins