«Ο Θεός του Glastonbury»: Ο Louis Tomlinson κουβάλησε τηλεόραση στο φεστιβάλ για να δει Αγγλία-Σλοβακία (vid)

«Ο Θεός του Glastonbury»: Ο Louis Tomlinson κουβάλησε τηλεόραση στο φεστιβάλ για να δει Αγγλία-Σλοβακία (vid)
Ο Louis Tomlinson χαρακτηρίστηκε ως «ο Θεός του Glastonbury», καθώς πήρε μαζί του μια τηλεόραση για να παρακολουθήσει τον κρίσιμο αγώνα Αγγλία-Σλοβακία.

Ο Louis Tomlinson έγινε ο απροσδόκητος ήρωας πολλών επισκεπτών του Glastonbury αφού έφερε μια τηλεόραση στο Worthy Farm για να παρακολουθήσει τον αγώνα Αγγλία - Σλοβακία. Το πρώην μέλος των One Direction πήρε την κατάσταση στα χέρια του, εξασφαλίζοντας ότι οι ποδοσφαιρόφιλοι θα μπορούσαν να παρακολουθήσουν τον κρίσιμο αγώνα παρά τα αρχικά σχέδια του φεστιβάλ.

Οι διοργανωτές του Glastonbury είχαν ανακοινώσει ότι ο αγώνας του Euro 2024 δεν θα προβαλλόταν. Η απόφαση αυτή άφησε απογοητευμένους τους λάτρεις του ποδοσφαίρου που είχαν εισιτήρια για το φεστιβάλ. Ωστόσο, η κίνηση του Tomlinson ανέτρεψε γρήγορα την κατάσταση.

ΟTomlinson εθεάθη να παρακολουθεί το παιχνίδι με μεγάλη συγκέντρωση. Η τηλεόραση που έφερε μαζί του έγινε φάρος για τους οπαδούς, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν γύρω του για να παρακολουθήσουν την εξέλιξη του παιχνιδιού.

Γνωστός για την αγάπη του για τη ροκ μουσική, ο Tomlinson εθεάθη να απολαμβάνει διάφορες ζωντανές εμφανίσεις κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Ωστόσο, η αφοσίωσή του στην ομάδα ποδοσφαίρου της Αγγλίας ήταν εμφανής, καθώς καθόταν μπροστά και στο κέντρο, περιτριγυρισμένος από άλλους οπαδούς του, επευφημώντας την ομάδα.