Ποια μέρα θα πέσει η θερμοκρασία δέκα βαθμούς: Η πρόβλεψη του Αρναούτογλου

Επιμέλεια: Newsroom
Ποια μέρα θα πέσει η θερμοκρασία δέκα βαθμούς: Η πρόβλεψη του Αρναούτογλου
Οι υψηλές θερμοκρασίας θα αρχίσουν σιγά σιγά να υποχωρούν, με αποκορύφωμα την Πέμπτη όπου ο υδράργυρος θα σημειώσει πτώση 8-10 βαθμών.

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού αυτή την εβδομάδα, με τις υψηλές θερμοκρασίες να υποχωρούν και από την Πέμπτη να έχουμε «βουτιά» του υδραργύρου αλλά και καταιγίδες.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο προγνώστης καιρού Σάκης Αρναούτογλου, ο καιρός αυτή την εβδομάδα θα ξεκινήσει με υψηλές θερμοκρασίας που θα φτάνουν τους 38 βαθμούς, όμως από την Πέμπτη ο υδράργυρος θα πέσει κάτω από τους 30 βαθμούς. Από εκεί και πέρα, η θερμοκρασία θα συνεχίσει να αυξάνεται σταδιακά.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σάκη Αρναούτογλου

«Η μέση μέγιστη θερμοκρασία στα πεδινά ηπειρωτικά έως τις 8 Iουλίου με μια μόνο ματιά για να μη χάνετε τον...καιρό σας! Παρακαλώ κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση και διαβάστε προσεκτικά την επεξήγηση για να υπολογίστε τη θερμοκρασία στην περιοχή σας καθώς αυτή θα διαφέρει από τόπο σε τόπο!
Για ότι νεότερο θα υπάρξει φυσικά ενημέρωση από τη σελίδα μου!

Με εκτίμηση

Σάκης Αρναούτογλου»

Η μέση μέγιστη θερμοκρασία στα πεδινά ηπειρωτικά έως τις 8 Iουλίου με μια μόνο ματιά για να μη χάνετε τον...καιρό σας 😉! Παρακαλώ κάντε κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση και διαβάστε προσεκτικά την επεξήγηση για να υπολογίστε τη θερμοκρασία στην περιοχή σας καθώς αυτή θα διαφέρει από τόπο σε τόπο! Για ότι νεότερο θα υπάρξει φυσικά ενημέρωση από τη σελίδα μου! Με εκτίμηση Σάκης Αρναούτογλου