Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης αποκάλυψε τον επόμενο του ρόλο στο θέατρο: «Θα κάνω έναν ήρωα 300 κιλά» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης αποκάλυψε τον επόμενο του ρόλο στο θέατρο: «Θα κάνω έναν ήρωα 300 κιλά» (vid)
Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μίλησε για τη θεατρική μεταφορά της ταινίας «Φάλαινα» στην οποία θα πρωταγωνιστήσει του χρόνου.

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» και παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη. Μεταξύ άλλων ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τον Σάκη Μπουλά.

«Σήμερα το πρωί έκανα τυχαία ζάπινγκ, έβλεπα νομίζω ΕΡΤ και είχε μια παλιά σειρά. Με το που άνοιξα είχε ένα πλάνο του Σάκη Μπουλά και έφαγα ένα "χαστούκι" εκείνη τη στιγμή. Τον ήξερα πολύ καλά και ήταν πολύ φίλος».

Συνέχισε λέγοντας: «Έσκασα ένα χαμόγελο γιατί τον είδα πάλι αλλά από την άλλη λέω, η ζωή είναι στιγμές και οφείλουμε να τη ζούμε. Είμαι τυχερός που τον γνώρισα αλλά πρέπει να είμαι παρών στη ζωή μου και με τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου να μπορώ να τους ακουμπάω».

O Πυγμαλίων Δαδακαρίδης μίλησε και για τη θεατρική μεταφορά της ταινίας «Φάλαινα» στην οποία θα πρωταγωνιστήσει του χρόνου.

Ο ηθοποιός κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του αποκάλυψε πώς θα υποδυθεί τον καθηγητή Τσάρλι, έναν άνθρωπο 300 κιλών που αναζητά την αγάπη. Είναι η θεατρική μεταφορά της βραβευμένης κινηματογραφικής ταινίας του 2022, με την οποία ο Μπρένταν Φρέιζερ έκανε ένα συγκινητικό comeback κερδίζοντας το Όσκαρ Α ανδρικού ρόλου.