Καρυστιανού: Η σκληρή απάντηση στον Άδωνι Γεωργιάδη

Καρυστιανού: Η σκληρή απάντηση στον Άδωνι Γεωργιάδη
Η Μαρία Καρυστιανού δεν άφησε ασχολίαστο τα όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης από το βήμα της Βουλής.

Ευθεία επίθεση στον Άδωνι Γεωργιάδη εξαπέλυσε η Μαρία Καρυστιάνου μετά τη χθεσινή διαμάχη του υπουργού Υγείας με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου από το βήμα της Βουλής.

Η σύγκρουση ξεκίνησε όταν η Ζωή Κωνσταντοπούλου, επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, διαμαρτυρήθηκε για την απόφαση της Βουλής να διορίσει τον Κωνσταντίνο Αχ. Καραμανλή ως εκπρόσωπό της σε εκδήλωση μνήμης για τα 111 χρόνια από την απελευθέρωση των Σερρών.

Στην ένστασή της, η κ. Κωνσταντοπούλου ανέφερε: «Είναι απαράδεκτο ένα πρόσωπο που βρίσκεται υπό δικαστική έρευνα, αντιμετωπίζει μηνύσεις και ποινικές διώξεις για το έγκλημα των Τεμπών και θα έπρεπε να είναι υπόδικο, να διορίζεται ως εκπρόσωπος της Βουλής».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης ανταπάντησε: «Οταν βλέπετε εμένα στηνν αίθουσα να είστε μαζεμένη. Δε σας φοβάμαι. Κοιμάστε και ξυπνάτε και φαντασιώνεστε πως είστε Ροβεσπιέρος. Αν ζούσε την εποχή της Γαλλικής Επανάστασης, θα έστελνε τον κόσμο στην γκιλοτίνα», ενώ στη συνέχεια τόνισε ότι σωστά η βουλή έστειλε τον Καραμανλή στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Με πρόφαση τη χθεσινή κόντρα στη Βουλή, η Μαρία Καρυστιανού τοποθετήθηκε μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook. Πιο συγκεκριμένα, έγραψε: «Adonis Georgiadis παραβιάσατε εκ νέου κάθε όριο ηθικής και ανθρωπιάς . Βέβηλα ψέμματα και παρανοειδής έκφραση λόγου, ως συνήθως. Κάνατε σημαία την άποψη ενός γονέα γιατί σας βόλευε και αγνοήσατε την αλήθεια των πραγματογνωμόνων επειδή δεν σας βόλευε. Και για ακόμα μια φορά , φωνάζατε ανυπόστατες αρλούμπες , κάνοντας μικροπολιτική. Ολοφάνερος ο φόβος που προκαλεί η αλήθεια στον ένοχο. Γιατί δεν ξεσπάσατε με τον ίδιο θυμό και στόμφο όταν βρέθηκαν οστά στο Κουλούρι; Εκείνη την ημέρα ήταν εκτός λειτουργίας η «ευαισθησία » σας; Αντιλαμβάνεστε, άραγε ότι η χαμηλή ηθική και αναξιοπρέπεια που σας διακρίνει δεν σας επιτρέπει να ακουμπάτε το θέμα των Τεμπών και τον ιερό αγώνα μας; Μάλλον οχι».

@Photo credits: eurokinissi