Απογειώνεται η πρώτη ελληνική αεροπορική εταιρεία ελικοπτέρων: Πτήσεις από 160 ευρώ προς τα νησιά

Επιμέλεια: Newsroom
Απογειώνεται η πρώτη ελληνική αεροπορική εταιρεία ελικοπτέρων: Πτήσεις από 160 ευρώ προς τα νησιά
Όπως αναφέρει το Bloomberg, με λίγα νησιά να έχουν πρόσβαση στα διεθνή αεροδρόμια, τα πλοία είναι πρακτικά απαραίτητη προϋπόθεση για να εξερευνήσουν οι τουρίστες τα πιο γραφικά καλοκαιρινά σημεία της χώρας.

Το «Island-hopping» στην Ελλάδα αυτό το καλοκαίρι έγινε λίγο πιο εύκολο, αναφέρει το Bloomberg σε αφιέρωμά του στην Hoper, την πρώτη αεροπορική εταιρεία ελικοπτέρων στην Ελλάδα που προσφέρει προγραμματισμένες πτήσεις.

Η εταιρεία, που είναι το νέο επιχειρηματικό τέκνο του Δημήτρη Μέμου o οποίος έχει ήδη στο βιογραφικό του το success story της ναυτιλίας, Marine Traffic, του Κώστα Γεράρδου, Διευθύνοντα συμβούλου του Πλαισίου, του Γιώργου Παπαϊωαννίδη της Saronic Ferries αλλά και της Μathilda Νathan (Borrn) έχει κάνει από τον περασμένο μήνα το ντεμπούτο της στην ελληνική αγορά, συνδέοντας προς το παρόν 11 προορισμούς των Κυκλάδων, συμπεριλαμβανομένων δυσπρόσιτων σημείων όπως η Αντίπαρος, η Φολέγανδρος, η Ίος, η Κέα, η Πάτμος, η Σίφνος και οι Σπέτσες. Όλα συνδέονται είτε με την Αθήνα, τη Σαντορίνη ή τη Μύκονο, που χρησιμεύουν ως κόμβοι του αερομεταφορέα.

Διαβάστε περισσότερα στο insider.gr