H Hawk Tuah' girl «έσπασε» τη σιωπή της μετά το viral κλιπ: «Μου δίνουν λεφτά για να φτύσω σε βάζο» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
H Hawk Tuah' girl «έσπασε» τη σιωπή της μετά το viral κλιπ: «Μου δίνουν λεφτά για να φτύσω σε βάζο» (vid)
Το κορίτσι του Hawk Tuah, η Hailey Welch, έσπασε τελικά τη σιωπή της μετά τις φήμες που λένε ότι το viral κλιπ της άλλαξε τη ζωή.

Είτε πρόκειται για το Facebook, το Instagram, το TikTok ή το YouTube, θα έχετε πέσει πάνω στη Hailey, το σχόλιο της οποίας σε μια συνέντευξη την έκανε παγκόσμιο trend.

Τη Δευτέρα (1 Ιουλίου), συνομίλησε με την Brianna LaPaglia για το podcast Plan Bri, όπου μίλησε για την ξαφνική φήμη της και ξεκαθάρισε κάποιες ψευδείς φήμες στο διαδίκτυο.

Στην αρχή της κουβέντας, η Hailey παραδέχτηκε ότι είχε διαγράψει όλους τους λογαριασμούς της από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πριν από περισσότερους από έξι μήνες.

Τώρα προσπαθεί να μετατρέψει την άκομψη... ατάκα της σε χρήμα.

1

Έχει ήδη πουλήσει επώνυμα προϊόντα αξίας δεκάδων χιλιάδων δολαρίων και τώρα επιχειρεί να δημιουργήσει μια ολόκληρη ομάδα που θα δημιουργεί περιεχόμενο στα social media.

H νεαρή κοπέλα εμφανίστηκε στο podcast φορώντας το ίδιο ντύσιμο με αυτό του βίντεο, λευκές μπότες, ένα λευκό μπλουζάκι και ένα μεγάλο καουμπόικο καπέλο. Η γυναίκα αποκάλυψε το σοκ της όταν ανακάλυψε τι χαμός είχε γίνει στο διαδίκτυο. «Παραλίγο να τα... κάνω πάνω μου όταν είδα το βίντεο να γίνεται viral» είπε.

Εκτός από τη ραγδαία άνοδό της στη φήμη, η Welch αντιμετώπισε και μερικά παράξενα αιτήματα. Μία από τις πιο παράξενες προσφορές που δέχτηκε ήταν από κάποιον που ήταν πρόθυμος να πληρώσει 600 δολάρια για να φτύσει σε ένα βάζο. «Αυτό είναι αηδιαστικό!» αναφώνησε.

Μιλώντας για το μέλλον της, η Welch έχει μεγάλα σχέδια για να διασφαλίσει ότι δεν θα μείνει στην ιστορία μόνο ως το "κορίτσι Hawk Tuah". Σκέφτεται σοβαρά μια σατιρική εκπομπή και περισσότερες εμφανίσεις σε podcast. «Έρχονται κι άλλα, μην ανησυχείτε», διαβεβαίωσε τους θαυμαστές της.