Αμερικάνοι τουρίστες καταγγέλλουν ότι πλήρωσαν «χρυσά» τα ποτά στη Μύκονο: «Πάθαμε σοκ όταν είδαμε τον τελικό λογαριασμό»

Επιμέλεια: Newsroom
Αμερικάνοι τουρίστες καταγγέλλουν ότι πλήρωσαν «χρυσά» τα ποτά στη Μύκονο: «Πάθαμε σοκ όταν είδαμε τον τελικό λογαριασμό»
Ένα υπέρογκο λογαριασμό κλήθηκε να πληρώσει ένα ζευγάρι Αμερικάνων στη Μύκονο.

Αίσθηση προκαλεί μια νέα καταγγελία Αμερικάνων τουριστών που πλήρωσε υπέρογκο λογαριασμό σε μαγαζί της Μυκόνου. Συγκεκριμένα, ένα ζευγάρι ισχυρίζεται ότι χρεώθηκε το αδιανόητο ποσό των 815 ευρώ για ΔΥΟ ποτά.

Στην κρητική που άφησε στο TripAdvisor καταγγέλλει ότι «αποφάσισε να επισκεφθεί το συγκεκριμένο παραθαλάσσιο μαγαζί της Μυκόνου και ότι σερβιτόροι του είπαν ότι μπορούσε να χρησιμοποιήσει δωρεάν τις ξαπλώστρες αρκεί να παραγγείλει κάτι».

Το ζευγάρι φαίνεται να μετάνιωσε την αγορά του μόλις έφτασε ο λογαριασμός. Ο απελπισμένος ταξιδιώτης έγραψε: «Κανένα πρόβλημα... παραγγείλαμε 2 ποτά τα οποία στη συνέχεια είδαμε ότι κόστιζαν 51 ευρώ το καθένα. ΣΟΚ! Αν αυτό δεν σας φαίνεται αρκετά τρελό, μόλις επιστρέψαμε στις ΗΠΑ, παρατηρήσαμε ότι είχαμε μια χρέωση 815 ευρώ στην κάρτα μας από το συγκεκριμένο μαγαζί. ΓΙΑ 2 ΠΟΤΆ!!!!!».

Στο τέλος ο συγκεκριμένος παραθεριστής συνιστά στους τουρίστες να είναι πολλοί προσεκτικοί με τις τιμές και να ζητάνε πάντα κατάλογο πριν παραγγείλουν.