Διαιτολόγος αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο πρέπει να πλένουμε τα φρούτα και τα λαχανικά

Επιμέλεια: Newsroom
Διαιτολόγος αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο πρέπει να πλένουμε τα φρούτα και τα λαχανικά
Διαιτολόγος ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok στο οποίο αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο για τον οποίο πρέπει να πλένουμε τα φρούτα και τα λαχανικά.

Διαιτολόγος αποκάλυψε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο πρέπει να πλένουμε τα φρούτα και τα λαχανικά μας και δεν είναι αυτός που μπορεί να νομίζουν οι περισσότεροι.

Η Nichole, η οποία έχει συγκεντρώσει πάνω από 170.000 ακόλουθους στο TikTok μοιράζοντας πολύτιμες γνώσεις διατροφής, εξήγησε πρόσφατα τον πραγματικό σκοπό πίσω από το ξέπλυμα των προϊόντων σε ένα viral κλιπ.

@oncology.nutrition.rd Just rinse and eat! Easy way to reduce cancer risk! Say goodbye to confusion and uncertainty. Join my 1:1 coaching program today, regain control over your diet, and get back to living your life to the fullest! 🌟🌟LINK IN BIO TO APPLY for 1:1 support TODAY!🌟🌟 #breastcancerjourney #lungcancerawareness #bravetheshave #lymphomaawareness #livercancer #kidneycancer #prostatecancerawareness #radiationtherapy #hormonetherapy #sarcomaawareness #cancerresearchUK #pancreaticcancer #lymphoma #ovariancancer #prostatecancer #cancerfree#cancerwarrior#cancerfighter #oncology #breastcancersurvivor #cancerresearch #chemotherapy #chemo #cancerpatient#cancerawarenessmonth #oncologynurses#cancercure#cancernation #breastcancercare #cancermotivation ♬ original sound - Nichole | Oncology Dietitian

«Πλένετε τα φρούτα και τα λαχανικά σας για να απαλλαγείτε από τα βακτήρια, όχι για να απαλλαγείτε από τα ζιζανιοκτόνα και τα φυτοφάρμακα», δήλωσε η Nichole.

Η Nichole συμβούλευσε επίσης να μην τοποθετούνται τα προϊόντα απευθείας στο νεροχύτη, καθώς με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσαν να βυθιστούν στα βακτήρια που κατοικούν εκεί. Αντ' αυτού, είναι ασφαλέστερο να ξεπλένετε τα φρούτα και τα λαχανικά κάτω από τρεχούμενο νερό ή να χρησιμοποιείτε ένα καθαρό μπολ.