Youtuber τοποθέτησε GoPro σε ένα Air Fryer για να δει τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος: Άναυδοι οι χρήστες του διαδικτύου (vid)

Youtuber τοποθέτησε GoPro σε ένα Air Fryer για να δει τι συμβαίνει κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος: Άναυδοι οι χρήστες του διαδικτύου (vid)
Ένας Youtuber αποφάσισε να εξερευνήσει τι ακριβώς συμβαίνει στο εσωτερικό μιας φριτέζας και το αποτέλεσμα ενθουσίασε τους χρήστς του διαδικτύου.

Από την εισαγωγή τους στην αμερικανική αγορά το 2017, οι πωλήσεις έχουν εκτοξευθεί και η φριτέζα αέρος συνεχίζει να κερδίζει επαίνους. Σχεδόν τα δύο τρίτα των αμερικανικών νοικοκυριών διαθέτουν μία, σύμφωνα με τον Adam Graves της Nestle.

Το προϊόν είναι ιδανικό για να φτιάξετε πατάτες στο σπίτι ή να μαγειρέψετε σχεδόν τα πάντα. Τα περισσότερα μοντέλα φριτέζας τείνουν να μοιάζουν μεταξύ τους, ενώ μόνο μερικά διαθέτουν παράθυρα που σας επιτρέπουν να βλέπετε τι συμβαίνει στο εσωτερικό.

Τι συμβαίνει λοιπόν και τι κρύβουν; Ένας Youtuber αποφάσισε να παρατηρήσει τι ακριβώς συμβαίνει κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος.

Ο Youtuber διερεύνησε τι ακριβώς συμβαίνει τοποθετώντας ένα φως LED και μια κάμερα δράσης GoPro με φακό μέσα στο δίσκο. Για να μην καταστρέψουν τις συσκευές τους, ρύθμισαν τη θερμοκρασία όσο το δυνατόν χαμηλότερα και έριξαν μέσα μερικές φέτες τορτίγιας για να δουν αν μετακινούνται.

Στο εσωτερικό της βρίσκεται ένα θερμαντικό στοιχείο και ένας μεγάλος ανεμιστήρας που συνεργάζονται για να μαγειρέψουν ό,τι βρίσκεται μέσα.

Πολλοί θεατές εντυπωσιάστηκαν από το βίντεο. Ένα άτομο έγραψε: «Χαίρομαι τόσο πολύ που το κάνατε αυτό γιατί ήθελα πραγματικά να μάθω πώς ήταν το εσωτερικό της».