Τα πρώτα λόγια του υπαλλήλου αεροδρομίου: «Ο Αυγενάκης με έβρισε και με απείλησε» (vid)

Τα πρώτα λόγια του υπαλλήλου αεροδρομίου: «Ο Αυγενάκης με έβρισε και με απείλησε» (vid)
Ο υπάλληλος αεροδρομίου περιέγραψε το επεισόδιο με τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Μήνυση σε βάρος του Λευτέρη Αυγενάκη κατέθεσε ο υπάλληλος του αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος», μετά την επίθεση που δέχθηκε από τον πρώην υπουργό.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 τα πρώτα λόγια του υπαλλήλου ήταν τα εξής: «Ήταν εκτός εαυτού, με έβρισε, με απείλησε και μου προκάλεσε φόβο και ανησυχία».

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Λευτέρης Αυγενάκης έχασε την πτήση για Ηράκλειο και προσπάθησε να πείσει τους υπαλλήλους να τον αφήσουν να επιβιβαστεί. Ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας μπήκε πίσω από τον γκισέ και εξαγριωμένος κινήθηκε κατά του υπαλλήλου και είχε επιθετική συμπεριφορά.

Μετά τον σάλο που ξέσπασε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρέπεμψε τον Λευτέρη Αυγενάκη στην επιτροπή δεοντολογίας της ΝΔ με αίτημα τη διαγραφή του. Μετά την προβλεπόμενη παροχή εξηγήσεων η επιτροπή επικύρωσε την ανωτέρω εισήγηση.

Την Τετάρτη (3/7) ο υπάλληλος κατέθεσε μήνυση εις βάρος του Λευτέρη Αυγενάκη, ενώ υπάρχουν πληροφορίες για ακόμα ένα βίντεο που δείχνει όλη την επίθεση που εξαπέλυσε ο πρώην υπουργός στον εργαζόμενο.