Διέρρευσαν μέχρι και οι επίσημες ιστοσελίδες των Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6

Διέρρευσαν μέχρι και οι επίσημες ιστοσελίδες των Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6
Όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά των δύο νέων Samsung foldables στην επιφάνεια.

Μπορεί η Samsung να ετοιμάζεται για το Samsung Unpacked event της επόμενης εβδομάδας, αλλά οι διαρροές για τα Samsung Galaxy Z Flip 6 και Samsung Galaxy Z Fold 6 δεν σταματούν ποτέ. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο γνωστός leaker Evan Blass στο Substack, τα επίσημα sites των δύο συσκευών έφτασαν στα χέρια του σε μορφή offline αντίγραφου και πλέον έχουμε ακόμη περισσότερες πληροφορίες.

Το προηγούμενο Z Flip είχε πίσω κάμερες στα 12MP, ενώ το Flip 6 θα έχει 50MP wide camera (με μια 12MP ultrawide), κάτι που σημαίνει μια σημαντική αναβάθμιση.

Το επερχόμενο μοντέλο θα έχει μπαταρία 4000mAh που θα προσφέρει έως και 20 ώρες για internet browsing μέσω WiFi ή έως και 23 ώρες video playback ή 68 ώρες ακρόασης μουσικής.

Σε ό,τι αφορά τις οθόνες, δεν έχουμε αλλαγές από τα περσινά μοντέλα.

Μέσω του ΑΙ, θα μπορεί να προσφέρει μεταφράσεις και στις δύο οθόνες ταυτόχρονα, οπότε αν πχ. μιλάτε σε κάποιον θα μπορείτε να διαβάζετε ένα κείμενο στη μία πλευρά της συσκευής και αυτός να βλέπει την ομιλία σας σε κείμενο στη γλώσσα του.

Με κλειστό το τηλέφωνο, το Chat Assist θα προσφέρει επιλογές απάντησης μέσα από έτοιμες φράσεις, ενώ θα προσφέρεται από την πρώτη μέρα και το Google Circle to Search.

Σε ό,τι αφορά το Fold 6, θα έχουμε ελαφρώς μεγαλύτερη οθόνη στο εξωτερικό τμήμα και ελαφρώς μικρότερη στο εσωτερικό.

Το smartphone θα είναι πιο λεπτό από τα προηγούμενα μοντέλα, ενώ η μπαταρία του παραμένει στα ίδια δεδομένα. Και αυτό θα έχει χαρακτηριστικά τεχνητής νοημοσύνης και θα μπορεί να μεταφράζει και να δημιουργεί σούμα από σημειώσεις και μεγάλα κείμενα.

Και τα δύο τηλέφωνα θα αποκαλυφθούν την επόμενη εβδομάδα μαζί με τα Galaxy Ring., Galaxy Watch 7, Galaxy Watch Ultra, Galaxy Buds 3 και Galaxy Buds 3 Pro.