Έντονες αντιδράσεις για τη νέα κατακραυγή του Κοψιάλη με τον ευρωβουλευτή Φειδία: Τα 50αρικα που μοίρασαν και η γόπα τσιγάρου (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Έντονες αντιδράσεις για τη νέα κατακραυγή του Κοψιάλη με τον ευρωβουλευτή Φειδία: Τα 50αρικα που μοίρασαν και η γόπα τσιγάρου (vid)
Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει το τελευταίο επεισόδιο «ιδιωτικής κατακραυγής» του Αλέξανδρου Κοψιάλη στο οποίο συμμετέχει ο ευρωβουλευτής Φειδίας.

Ένα νέο βίντεο του Αλέξανδρου Κοψιάλη στο YouTube έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στο διαδίκτυο. Στο βίντεο πρωταγωνιστεί ο δημοφιλής YouTuber και νεοεκλεγείς Κύπριος ευρωβουλευτής, Φειδίας Παναγιώτου.

Το σχεδόν 40λεπτο βίντεο, το οποίο έχουν δει σχεδόν 222.000 άτομα μέσα σε μόλις 24 ώρες, παρουσιάζει τη ζωή και τη νοοτροπία του Φειδία. Γνωστός για τις ακραίες προκλήσεις του, ο Φειδίας έχει συγκεντρώσει την προσοχή για τα βίντεο που έχει ανεβάσει στη σελίδα του όπως η επιβίωση μόνο με νερό για 30 ημέρες και η κατασκήνωση έξω από τα κεντρικά γραφεία της Tesla για εβδομάδες για να συναντήσει τον Elon Musk.

Οι αντιδράσεις προέκυψαν κατά τη διάρκεια της εμφάνισης του διδύμου στην πλατεία Συντάγματος, όπου τους ακολουθούσαν δεκάδες οπαδοί τους, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν ανήλικοι. Ο Κοψιάλης και ο Φειδίας συγκέντρωσαν το νεανικό πλήθος και τους ενθάρρυναν να παρενοχλούν τους περαστικούς και να συμμετέχουν σε άλλα τόλμημα, όπως να βουτήξουν στο σιντριβάνι, με αντάλλαγμα 50 ευρώ.

Επί δέκα λεπτά, οι θεατές παρακολουθούσαν τους ανήλικους, με κίνητρο την αμοιβή των 50 ευρώ, να επιδίδονται σε ανάρμοστη συμπεριφορά: να φωνάζουν ημίγυμνοι στο Σύνταγμα, να ζητούν επίμονα από μια γυναίκα να βγάλει το μπουφάν της παρά την εμφανή δυσφορία της, να αγκαλιάζουν μια κοπέλα παρά τη θέλησή της και να τρώνε μια γόπα τσιγάρου.

Τα σχόλια αντανακλούν την αποδοκιμασία του κοινού. «Μην ξεφτιλίζεστε για 50 ευρώ», έγραψαν οι περισσότεροι σχολιαστές, επικρίνοντας το περιεχόμενο του βίντεο του Κοψιάλη. Ένας άλλος χρήστης παρατήρησε: «Αυτό αξίζει η αξιοπρέπεια κάποιου το 2024; 50 ευρώ; Αυτή η νέα γενιά θα αλλάξει πράγματι τον κόσμο, αλλά προς το χειρότερο. Οι νέοι υποτίθεται ότι είναι πιο έξυπνοι από τους παλιούς, χαχα».

Δείτε τις προκλήσεις από το 16:00 και μετά: