Κυκλοφόρησε το trailer της ταινίας-αφιέρωμα στη ζωή του Καζαντζίδη: Η ιδέα ήταν του Δημήτρη Μελισσανίδη (vid)

Κυκλοφόρησε το trailer της ταινίας-αφιέρωμα στη ζωή του Καζαντζίδη: Η ιδέα ήταν του Δημήτρη Μελισσανίδη (vid)
Κυκλοφόρησαν τα πρώτα πλάνα της ταινίας-αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη.

Τα πρώτα εντυπωσιακά πλάνα του Χρήστου Μάστορα στο ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη δόθηκαν στη δημοσιότητα για την ταινία «Υπάρχω», που θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 19 Δεκεμβρίου.

Το «Υπάρχω» αφηγείται την ιστορία ενός παιδιού από μια οικογένεια προσφύγων του Πόντου που κατάφερε να επιβιώσει και να μεγαλουργήσει με τεράστιο ταλέντο, ξεπερνώντας κάθε κοινωνικό και προσωπικό εμπόδιο. Η ταινία ζωγραφίζει ένα μωσαϊκό της ζωής του μέσα από τη μουσική, την αγάπη, την οικογένεια, τους φίλους, το ψάρεμα, τη δημιουργικότητα, τους μπράβους της νυχτερινής διασκέδασης, τους ένθερμους θαυμαστές και τις σημαντικές συγκρούσεις.

«Και θα υπάρχω στα τραγούδια που θ´ακούς», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Χρήστος Μάστορας.


Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Γιώργος Τσεμπερόπουλος και το σενάριο η Κατερίνα Μπέη. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους ενσαρκώνουν ο Χρήστος Μάστορας, η Κλέλια Ρένεση, η Ασημένια Βουλιώτη, η Αγορίτσα Οικονόμου, ο Δημήτρης Καπουράνης και η Άννα Συμεωνίδου, ενώ το κεντρικό καστ συμπληρώνουν οι Γιώργος Καραμίχος, Νίκος Ψαρράς, Γιώργος Γιαννόπουλος, Γιάννης Εγγλέζος, Γιώργος Γάλλος, Μαρία Φιλίππου, Aλέξανδρος Μπουρδούμης, Διαμαντής Καραναστάσης και άλλοι.

Η σεναριογράφος της βιογραφικής ταινίας είχε μιλήσει στην εκπομπή «Καλύτερα Δε Γίνεται» στον ALPHA και είχε αποκαλύψει ότι η η ιδέα προήλθε από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος έχει πάθος με τον Στέλιο Καζαντζίδη. «Η ιδέα ξεκίνησε από τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος είχε παρακολουθήσει την "Ευτυχία" και έχει πάθος με τον Στέλιο Καζαντζίδη», είχε πει στη Ναταλία Γερμανού.

«Επικοινώνησε με την εταιρεία παραγωγής και κάναμε μια συνάντηση. Στη συνέχεια συζητήσαμε μεταξύ μας για να αποφασίσουμε ποια ήταν η πιο ενδιαφέρουσα πτυχή και καταλήξαμε ότι το ξεκίνημά του είχε τη μεγαλύτερη γοητεία. Πώς ένα αγόρι, που είδε τον πατέρα του να χτυπιέται μέχρι θανάτου από τους χιτλερικούς μπροστά στα μάτια του, έγινε ξαφνικά αρχηγός της οικογένειας σε ηλικία 13-14 ετών», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων.