Καπουτζίδης: «Δεν μου είπαν ούτε ένα ευχαριστώ από την ΕΡΤ» (vid)

Επιμέλεια: Newsroom
Καπουτζίδης: «Δεν μου είπαν ούτε ένα ευχαριστώ από την ΕΡΤ» (vid)
Ο Γιώργος Καπουτζίδης παραχώρησε μια απολαυστική συνέντευξη στη Ναταλία Γερμανού ενώ αποκάλυψε και το λόγο που αποφάσισε να μην παρουσιάζει τη Eurovision.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης σε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο «Καλύτερα Δε Γίνεται» και τη Ναταλία Γερμανού.

Ο αγαπημένος ηθοποιός και σεναριογράφος μίλησε για την Eurovision και σχολίασε τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκαν οι Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα ως σχολιαστές της Eurovision, ενώ επίσης, αποκάλυψε το λόγο που αποφάσισε να αποχωρήσει από την παρουσίαση της Eurovision.

«Σίγουρα δεν είναι ευγενικό να καθίσω να πω "έπρεπε να κάνω αυτό, έπρεπε να κάνω το άλλο". Αυτό το οποίο νομίζω κανείς δεν έχει καταλάβει είναι το πόσο δύσκολη είναι αυτή η δουλειά, γιατί πρέπει να συνδυάσεις πολλά πράγματα. Θέλει και γνώσεις, θέλει και γεωγραφία, θέλει να ξέρεις τους κανόνες, θέλει πάρα πολλά. Οι απαιτήσεις του κόσμου είναι διαφορετικές».

«Προσωπικά σε αυτή την Eurovision πέρασε πολύ ωραία γιατί την είδα με τους φίλους μου. Δε θεωρώ ότι πρέπει να γίνει τόσο μεγάλη φασαρία και να είναι τόσο υπερβολικά τα σχόλια. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που γράφει πολύ ωραία πράγματα. Δεν έφυγα γιατί βαριόμουν, έφυγα γιατί όταν κατάλαβα από την ΕΡΤ ότι δεν με ήθελαν κάποιοι άνθρωποι, κατάλαβα ότι πρέπει να φύγω».

 

«Εγώ διαφωνούσα με τον τρόπο που γίνεται η Eurovision στην ΕΡΤ. Πάντοτε πίστευα ότι πρέπει να είναι μια πλατφόρμα ανάδειξης νέων ταλέντων αλλά και παλαιότεροι συνθέτες. Να γίνεται δηλαδή εθνικοί τελικοί. Να το δει η ΕΡΤ λίγο πιο σοβαρά γιατί είναι ένα προϊόν το οποίο μπορεί να μας φέρει αρκετές βραδιές και κάνει συνεργασία και με άλλα κανάλια. Κατά καιρούς πρότεινα διάφορα concept αλλά υπήρχαν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι ήθελαν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο της διαδικασίας επιλογής, όποτε ήμουν μια φωνή που δεν τη ήθελαν. Μέχρι που άρχισαν να με διαβάλλουν σε ανώτερα στελέχη».