Η Αθήνα φώναξε στον ΕΘΙΣΜΟ ότι το hip hop τα κατάφερε (vids)

Η Αθήνα φώναξε στον ΕΘΙΣΜΟ ότι το hip hop τα κατάφερε (vids)
Ο Αθηναίος ράπερ, ΕΘΙΣΜΟΣ, έβαλε «φωτιά» στο γήπεδο της Ριζούπουλης παρέα με 12.000 οπαδούς του.

Ο ΕΘΙΣΜΟΣ παρουσίασε για πρώτη φορά στην Αθήνα το νέο του δίσκο “Millennials”,εχθές Σάββατο 6 Ιουλίου στο Γήπεδο Ριζούπολης. Ήταν το δεύτερο μεγάλο live του μετά τη περσινή συναυλία στο Κατράκειο και χιλιάδες κόσμου κατέκλυσε από άκρη σ' άκρη το γήπεδο του Απόλλωνα και δημιούργησε μια άκρως ποδοσφαιρική και φαντασμαγορική ατμόσφαιρα.

Ο χώρος είχε γεμίσει από πολύ νωρίς με άτομα κάθε ηλικίας να αναμένουν την έναρξη της συναυλίας. Ο κόσμος είχε καταφτάσει με πανό τα οποία έφεραν στίχους του ράπερ. «Το hip hop τα κατάφερε» έγραφε ένα χαρακτηριστικά . Μερικοί προσπαθούσαν να μαντέψουν με ποιο τραγούδι θα ανοίξει το live. Κατά τις 21:20 τα φώτα της σκηνής άναψαν με τον Αθηναίο ράπερ να εμφανίζεται ραπάροντας το «Η ευκαιρία μου» και έκλεισε με το «Ένα ευχαριστώ».

Στα decs ήταν ο Mellow, o παραγωγός του τελευταίου δίσκου και στα μισά περίπου του live εμφανίστηκε ο Golden child, ο οποίος ήταν ο παραγωγός του πρώτου δίσκου.

Χαμός έγινε επίσης όταν ανέβηκαν στο stage πέντε MCs και φίλοι του ράπερ, ο Νέγρος του Μοριά, ο NTN, o Half Quickie, o Buzz και ο Reflex, ο οποίος είναι στο ομώνυμο τραγούδι του δίσκου.

Υπήρχε και μια «σύνδεση» με το live που έκανε την ίδια ώρα στη Θεσσαλονίκη ο Bloody Hawk, με τον Αθηναίο ράπερ να παίζει το πρόσφατο κομμάτι που βγάλανε μαζί με τον Bloody, «Μηδέν»

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

@greekhope Ethismos - Made in Athens Live. #ethismos #εθισμος #greekhope #dimandnick ♬ πρωτότυπος ήχος - 🔊 Greek Hope 🔊
@ath2k24 SOLO ETHISMOS 💪 #pyro #fans #live #greece #fyp #foryou #rizoupoli #city #ath #ethismos ♬ Revanche - Ethismos & Dof Twogee
@hatzizafiriouu Ένα ευχαριστώ~Εθισμός 06/07/2024#gr #fyp #greece #live #fy #ethismos #melow #athens #viral #milennials ♬ original sound - hatzizafiriou
@margaritaglk δεν θα κανω ποτε recover #ethismosath #ethismos ♬ original sound - marg
@zumacommunications ΕΘΙΣΜΟΣ - ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΣΚΟΥ 🔥🔥🔥‘’MILLENNIALS’’🔥🔥🔥 #ethismos #novelvox #zumacommunications #concert #ethismosath #millenials #newalbum #rizoupoli #liv ♬ πρωτότυπος ήχος - zuma communications
@ath2k24 Ένα ευχαριστώ! ΕΘΣ , κατάθεση ψυχής! #ethismos #ath #city #rizoupoli #live #foryou #fyp #greece #live #fans #pyro ♬ πρωτότυπος ήχος - ath2k24

Ο δίσκος κυκλοφόρησε στις 29 Μαρτίου και είναι το δεύτερο προσωπικό άλμπουμ του Εθισμού. Αποτελείται από 14 κομμάτια και πολύ γρήγορα κατέκτησε τη 10η θέση στο Spotify Debut Global Album Charts, ενώ και τα 14 τραγούδια μετρούν πια πάνω από 500.000 streams.

Το Millennials είναι ένας δίσκος που εκπέμπει αυθεντικότητα και μοιάζει σαν μια έκθεση του ράπερ με θέμα τον εαυτό του μέσα στην Αθήνα και ανάμεσα σε εκατοντάδες άτομα και καταστάσεις που διαμόρφωσαν το ποιος είναι σήμερα σαν άνθρωπος και σαν ράπερ.