Γιατί ο Γιώργος Νταλάρας ζήτησε συγνώμη στη συναυλία του στο Ηρώδειο

Γιατί ο Γιώργος Νταλάρας ζήτησε συγνώμη στη συναυλία του στο Ηρώδειο
Το κοινό εκτίμησε ιδιαίτερα την προσπάθεια του τραγουδιστή και τον καταχειροκρότησε, ενώ τον συνόδευε στα τραγούδια του.

Ο Γιώργος Νταλάρας ήταν ένας από τους καλλιτέχνες που συμμετείχαν το βράδυ της Δευτέρας (8/7) σε μουσική γιορτή-αφιέρωμα στη Μεταπολίτευση που διεξήχθη στο Ηρώδειο, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 ετών από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.

Βέβαια, η φωνή του Γιώργου Νταλάρα ήταν αγνώριστη, καθώς ο τραγουδιστής υπέφερε από λοίμωξη του αναπνευστικού. Έτσι, δυσκολεύτηκε πολύ να ερμηνεύσει το τραγούδι «Για την Κύπρο» του Διονύση Σαββόπουλου, όμως δεν το έβαλε κάτω: στο δεύτερο μέρος της συναυλίας ανέβηκε και πάλι στη σκηνή και, αφού ζήτησε συγγνώμη από το κοινό, τραγούδησε την «Ωδή στον Γεώργιο Καραϊσκάκη», και εν συνεχεία τα τραγούδια «Το Δέντρο» και «Μη Μου Θυμώνεις Μάτια Μου».

Το κοινό εκτίμησε ιδιαίτερα την προσπάθεια του τραγουδιστή και τον καταχειροκρότησε, ενώ τον συνόδευε στα τραγούδια του. Το εγκώμιο του Γιώργου Νταλάρα έπλεξε και ο οικοδεσπότης της βραδιάς, Διονύσης Σαββόπουλος, που τόνισε πως, παρά το πρόβλημα υγείας του, ο ερμηνευτής έδωσε το παρών και στην πρόβα της Κυριακής.