Μεγάλη φωτιά στις Αχαρνές: Στις φλόγες εργοστάσια και αποθήκες (vid)

Newsroom
Μεγάλη φωτιά στις Αχαρνές: Στις φλόγες εργοστάσια και αποθήκες (vid)
Μάχη με τις φλόγες δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στις Αχαρνές, στη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης.

Σε εξέλιξη είναι μεγάλη φωτιά στη λεωφόρο Καραμανλή στις Αχαρνές. Η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τρίτης σε χαμηλή βλάστηση και όπως αναφέρουν πληροφορίες είναι κοντά σε εγκαταστάσεις επιχειρήσεων. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση και λόγω των ισχυρών ανέμων πήρε διαστάσεις.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η φωτιά «ακολουθεί» το Ρέμα της Χελιδονούς, ενώ ήδη ένα εργοστάσιο με χαρτικά φλέγεται, ένα ακόμα με επισκευές αυτοκινήτων βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο, ενώ καίγονται και αποθήκες στην περιοχή.

Στην περιοχή, επίσης, έχει διακοπή ρεύματος ενώ υπάρχουν μαρτυρίες πως ακούστηκαν και αρκετές εκρήξεις!

Στο σημείο βρίσκονται 82 πυροσβέστες, με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 22 οχήματα, ενώ συνδράμουν εθελοντές πυροσβέστες και υδροφόρες ΟΤΑ.

Νέο μήνυμα μέσω του 112 εστάλη στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής καλώντας όσους βρίσκονται κοντά στο Ρέμα της Χελιδονούς να παραμείνουν σε εσωτερικούς χώρους και να κλείσουν πόρτες και παράθυρα λόγω του καπνού. Ειδικότερα το μήνυμα αναφέρει: «Πυρκαγιά σε εξέλιξη. Οι καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή σας. Αν βρίσκεστε κοντά στο Ρέμα της Χελιδονούς παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους, κλείστε πόρτες και παράθυρα . Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών »